Συγγενείς εκτός ελέγχου στο Survivor!

21.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν έχει μόνο το Fame Story την τιμητική να μετατρέπεται σε...αρένα σχεδόν σε κάθε live, αλλά και το Survivor, όπου τα πράγματα είναι μάλλον λίγο χειρότερα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έχει μόνο το Fame Story την τιμητική να μετατρέπεται σε...αρένα σχεδόν σε κάθε live, αλλά και το Survivor, όπου τα πράγματα είναι μάλλον λίγο χειρότερα. Φταίει, ίσως και η φύση του παιγνιδιού, που ξυπνάει τα άγρια ένστικτα του ανθρώπου. Στον πρώτο ημιτελικό στην Αθήνα, όπου ο Νίκος παλεύει με τον Μανώλη για μια θέση στην τελική τετράδα, έγινε το έλα να δεις. Συγκεκριμένα, συγγενείς και παίκτες έγιναν «μαλλιά κουβάρια» κι αν δεν επενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι, θα είχαμε ακόμη και ξύλο.

Το επεισόδιο ξεκίνησε από τους συγγενείς του Γιώργου, οι οποίοι άρχισαν να βρίζονται με τους συγγενείς του Νίκου. Στο «παιγνίδι» μπήκαν αμέσως οι συγγενείς της Μελίνας και αφού στο βρισίδι είχαν γίνει πολλοί, μπήκαν και οι παίκτες. Τους ξύπνησαν μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος και τα όσα συνέβησαν στη Μαλαισία. Αυτός που τα άκουσε περισσότερο ήταν ποιος άλλος(;) ο Συνετός, ο οποίος με τη συμπεριφορά του στο παιγνίδι έχει κάνει τους περισσότερους παίκτες να τον βλέπουν και να τους γυαλίζει το μάτι. Τελικά, το σκηνικό σταμάτησε με την επέμβαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον οποίο μετά οι παίκτες έλεγαν τα παράπονά τους. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο άνθρωπος χρειάστηκε ψυχολόγο μετά την επιστροφή του από τη Μαλαισία.

Στα του παιγνιδιού τώρα, ο αγώνας ανάμεσα στο Μανώλη και το Νίκο, έγινε στο κλειστό του Μίλωνα και ολοκληρώθηκε κεκλεισμένων των θυρών, όπου οι παίκτες αγωνίστηκαν σε ένα διαμορφωμένο σκηνικό που θύμισε το νησί Τένγκα, σε τρία αγωνίσματα. Χωρίς θεατές, όμως, θα γίνουν και οι επόμενοι τρεις γύροι, όπου θα αναδειχθούν οι δύο που θα πάνε στον τελικό της 28ης Δεκεμβρίου. Εκεί, οι παίκτες θα ψηφίσουν το μεγάλο νικητή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ