Έρωτας χωρίς αύριο

26.05.2001
Πολυαγαπημένε μου Σωτήρη, να σε ρωτήσω με τις θαυμάστριές σου πως τα πας; Σου δημιουργούν προβλήματα; Γιατί η Νικόλ Κίντμαν, η οποία είχε βρει το μπελά της από τον Μάθιου Χούκερ, τον έστειλε στα δικαστήρια. Αυτός, βέβαια υποστήριξε ότι είχε αγνές προθέσεις για την ηθοποιό και το μόνο που ήθελε ήταν να την κάνει να ξεχάσει τον Τομ. Και ξέρεις γιατί; Την . . . αγαπάει.
Πολυαγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρόσεξε το επίθετο δίπλα στο όνομά σου, δεν είναι τυχαίο, ούτε από συνήθεια. Βγήκε αυθόρμητα από τα βάθη της ψυχής μου. Μη νομίζεις ότι σε καλοπιάνω. Εξάλλου, δεν έχεις ανάγκη από τέτοιου είδους συμπεριφορές. Να σε ρωτήσω με τις θαυμάστριές σου πως τα πας; Σου δημιουργούν προβλήματα; Ξέρεις να σε ακολουθούν όπου πηγαίνεις, να κάνουν ανώνυμα τηλεφωνήματα σπίτι σου, να γράφουν συνθηματάκια του τύπου "I love Sotiris" στο αυτοκίνητό σου κι άλλα τέτοια.

"Άσε, είναι μια που μου ζητεί επίμονα να πάμε στη Λυρική Σκηνή. Χώρια τα ερωτικά ποιήματα που μου στέλνει. Δεν ξέρω τι να κάνω". Σοβαρά Σώτηράκη μου κι εσύ; Κοίτα σύμπτωση, τα ίδια περνούσε και η Νικόλ Κίντμαν, αλλά βρήκε τη λύση. Τον έστειλε στα δικαστήρια. Πρόσεξε τι έκανε η star κι ακολούθησε τα βήματά της μπας και ησυχάσεις καθόλου.

Κατέθεσε εναντίον του αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σάντα Μόνικα, κατηγορώντας το Μάθιου Χούκερ ότι είχε γίνει η σκιά της, ενώ είχε εκδηλώσει μια επικίνδυνη συμπεριφορά για την ίδια και τα παιδιά της. Η δίκη Σώτο μου έγινε την Τετάρτη που μας πέρασε και ο 40χρονος - καλά ολόκληρος άντρας δεν είχε να ασχοληθεί με τίποτε σοβαρότερο ε; - υποστήριξε ότι είχε αγνές προθέσεις για την ηθοποιό. Ο άνθρωπος - όπως είπε - έμαθε πόσο πόνεσε από το διαζύγιό της με τον Τομ και είπε να της συμπαρασταθεί.

Βέβαια, δεν το έκανε, απλά για να κάνει το ψυχικό. Είναι βαθύτατα ερωτευμένος με την ηθοποιό και απλώς την πλησίασε για να τη φλερτάρει. Τι ακριβώς έκανε; Της πρότεινε να πάνε μια βόλτα να δουν τις βιτρίνες της Μπούλεβαρντ, να καθίσουν να φάει μια πίτσα αυτός, να πιει μια pepsi διαίτης αυτή, να δούνε τη "Λίμνη των Κύκνων" και μετά για να μην παραπονεθούν τα παιδιά ότι αυτός ο κύριος θα τους "πάρει" τη μαμά, να τα πάει για ένα παγωτό. Καταλαβαίνεις, να τον γνωρίσουν καλύτερα και να τον συμπαθήσουν.

Όνειρα θερινής νυκτός ή απλά ο Χούκερ προσπαθεί τώρα να δικαιολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου; Α, είπε επίσης ότι όντως πήγε σπίτι της, αλλά για να της δώσει ένα ερωτικό ποίημα που είχε γράψει γι' αυτήν. Η Νικόλ πάλι, δεν παραβρέθηκε στην ακρόαση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι, η υπόθεση πήρε παράταση.