Χώρισε η Στέλλα τον υιό Ζαχόπουλου!

10.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οκτώ μήνες κράτησε ο έρωτας της Στέλλας Μπεζεντάκου με τον υιό Ζαχόπουλου, Θανάση κι ας όψεται η άτιμη η απόσταση, που έφαγε το ζευγάρι και δημιούργησε προβλήματα στη σχέση τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οκτώ μήνες κράτησε ο έρωτας της Στέλλας Μπεζεντάκου με τον υιό Ζαχόπουλου, Θανάση κι ας όψεται η άτιμη η απόσταση, που έφαγε το ζευγάρι και δημιούργησε προβλήματα στη σχέση τους. Ως είθισται, δηλαδή, σε τέτοιες περιπτώσεις. Εκείνος ζει και δουλεύει στη Θεσσαλονίκη και η Στέλλα στην Αθήνα, οπότε καταλαβαίνεις ότι τα προβλήματα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη σχέση τους.

Με πρώτο και καλύτερο τη ζήλια. Σε αναμμένα κάρβουνα καθόταν ο υιός Ζαχόπουλος και κάθε φορά που έβλεπε φωτογραφίες της καλής του από εξόδους κι εμφανίσεις της, μπορείς να φανταστείς πώς ένιωθε. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο χωρισμός ήλθε λίγο πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όταν η Στέλλα τού ανακοίνωσε ότι θα πάει σόλο στη Μύκονο.

Ο Θανάσης ήταν αντίθετος και η Στέλλα κάθετη στην απόφαση της. Μέχρι το αεροπλάνο πήρε εκείνος και ήρθε από Θεσσαλονίκη Αθήνα για να της αλλάξει γνώμη, αλλά τζίφος. Αυτό πάλι; Κάνεις αεροπορικό ταξίδι για να πεις στον άλλον, μην πας κάπου; Ααααα. Πολύ ζηλιάρης προέκυψε ο υιός Ζαχόπουλου. Και με φτάνει στο σημείο να υποστηρίξω Μπεζεντάκου.

Εννοείται ότι το ταξίδι αστραπή όχι μόνο δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα για εκείνον, αλλά έφερε τα χειρότερα. Η Στέλλα έγινε έξω φρενών κι αφού έριξαν έναν τρικούβερτο καβγά, με το που ηρέμησαν, τού κούνησε μαντήλι και την έκανε για ασπρονήσι. Και όχι δεν πήγε μόνη της. Πήρε μαζί και τον Ρούμπι για να της κρατήσει παρέα. Ποιος είναι ο Ρούμπι; Το σκυλάκι της.