Ιούνιο μπορείς; Όχι, όχι...

11.06.2001
Γιώργο, πολύ καλησπέρα σου. Επειδή ξέρω πως είσαι άνθρωπος πολυάσχολος θα σου πω ένα κους, κους που αφορά έναν αθλητή. Τον Ιμπραήμ Κουτλουάι συγκεκριμένα. Ο παίκτης της ΑΕΚ, χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του, Ντεμέτ Ακαλίν λίγο πριν παντρευτούν και είναι γεγονός.
Γιώργο,

πολύ καλησπέρα σου. Επειδή ξέρω πως είσαι άνθρωπος πολυάσχολος θα σου πω ένα κους κους που αφορά έναν αθλητή. Τον Ιμπραήμ Κουτλουάι συγκεκριμένα. Και μην πεις: "Α, μωρή κουτσομπόλα" γιατί πολύ θα με στεναχωρήσεις. Ο παίκτης της ΑΕΚ, χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του, Ντεμέτ Ακαλίν λίγο πριν παντρευτούν και είναι γεγονός. Το γράφει άλλωστε η "Χουριέτ" και το παίξανε και στις ειδήσεις. Για να μη νομίζεις ότι τα βγάζω από το μυαλό μου. Αυτό, όμως, που με προβληματίζει είναι τι ακριβώς ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Η νύφη το 'σκασε ή ο γαμπρός; Γιατί ο μεν Ιμπο λέει ότι αυτός έδωσε στην καλή του "πασαπόρτι" ή δε, Ντεμέτ ότι αυτή έφυγε, διότι ο αγαπημένος της ανέβαλε συνεχώς το γάμο τους.

Όποια κι αν είναι η αλήθεια, το σίγουρο είναι ότι το "διαζύγιο" επήλθε λόγω γάμου. Σε μπέρδεψα, ε; Πρόσεξε: Τα παιδιά ήταν να παντρευτούν στις 23 Ιουνίου, αυτού του χρόνου. Μάλιστα, η Τουρκάλα αοιδός είχε κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες. Μέχρι που είχε κλείσει αίθουσα για τη δεξίωση σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, ενώ έραβε συγχρόνως και το νυφικό της. Ο Ιμπο πάλι ούτε που ταραζόταν, αλλά αυτό δεν ανησυχούσε την καλή του, καθώς στη μέση ήταν οι υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ. Έλα, όμως, που έσφαλε, διότι αυτές οι υποχρεώσεις του την . . .έκαψαν.

Πριν από μια εβδομάδα, George, ο Κουτλουάι πήγε στη Ντεμέτ και της είπε πως πρέπει να αναβάλουν το γάμο τους, επειδή είναι στη μέση το φάιναλ φορ του μπάσκετ. Κόλπος της ήρθε της γυναίκας κι αφού έβρισε που η ΑΕΚ δε . . . υποβιβάστηκε τον ρώτησε: "Πότε θα παντρευτούμε γιαβρούμ"; Τέλος Σεπτέμβρη της είπε κι αυτή . . . λιποθύμησε. Αφού συνήλθε τον ξαναρώτησε μήπως και δεν είχε ακούσει καλά. Η απάντηση που εισέπραξε ήταν η ίδια κι αυτό διότι τέλος Αυγούστου είναι το Ευρωμπάσκετ (εσύ τα ξέρεις καλύτερα) και λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική Τουρκίας το τελευταίο που σκέφτεται αυτή τη στιγμή είναι ένας γάμος. Λες και θα του πάρει κανένα μήνα να πάει στο δημαρχείο και να πει "ναι τη δέχομαι για γυναίκα μου", να την πάρει να ησυχάσει και το κορίτσι που είχε καταντήσει να του κάνει πρόταση γάμου δύο φορές την ημέρα.

Για να μη στα πολυλογώ, έτσι χώρισαν, με τη Ντεμέτ να μαζεύει τα μπογαλάκια της και να πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη για να κλάψει στους ώμους των γονιών της. Στην Πόλη πήγε και ο Ιμπραήμ αλλά για επαγγελματικούς λόγους, ενώ διέμεινε στην πολυτελή βίλα που είχε αγοράσει για τους δύο τους σε πανάκριβο προάστιο. Φίλοι του λένε, πάντως, ότι ο παίκτης έχει στεναχωρηθεί από το χωρισμό κι ας της έδωσε αυτός τα "παπούτσια στο χέρι" - λένε-. Τι να σου πω, αν πονάει τόσο θα το δούμε στο γήπεδο. Μάλλον, θα έχει μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, θα παραπατάει από το ποτό και θα γελάει για να μην καταλάβουν οι άλλοι ότι του λείπει. Αλήθεια, πότε παίζει η ΑΕΚ;