Χώρισε η Άννα Βίσση!

14.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πάει τέλειωσε. Πάει τέλειωσε. Χιόνι η αγάπη ήτανε και έλιωσεεεε». Δεν πρόλαβαν να λιώσουν τα χιόνια και πάει τέλειωσε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πάει τέλειωσε. Πάει τέλειωσε. Χιόνι η αγάπη ήτανε και έλιωσεεεε». Δεν πρόλαβαν να λιώσουν τα χιόνια και πάει τέλειωσε η αγάπη της Άννας Βίσση και του Χρήστου Ψωμόπουλου. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει και το...μας φάγανε, μας φάγανε τα λόγια του κόσμου και πάει σ΄ έχασα φως μου! Α, ο στίχος στην αρχή είναι του Καρβέλα, ο τελευταίος δικός μου. Άμα έχω έμπνευση γράφω και καλύτερους, αλλά τώρα με το σοκ που έχω από τα νέα, που να βρω το κουράγιο για να...ζωγραφίσω στιχουργικά.

Οι αποκαλύψεις για τη ζωή του Ψωμόπουλου και οι καταγγελίες κάποιου κυρίου, πως έπεσε θύμα εκβιασμού από το νεαρό επιχειρηματία καθώς και η...κατακραυγή της Τατιάνας (που την πας αυτή; Ξέρεις τι είναι να σε «κράξει» η Στεφανίδου; Χειρότερο από το να αλείψουν με πούπουλα και πίσσα και να σε αμολήσουν στην πλατεία Συντάγματος) δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο ζευγάρι. Έτσι, κάτω από αυτή την πίεση αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο Ψωμόπουλος ήταν αυτός που το πρότεινε το βράδυ της Παρασκευής στην Άννα (δεν ήθελε να της δημιουργήσει πρόβλημα, ειδικά τώρα με την Γιουροβίζιον) κι αυτή συμφώνησε καθότι ήτο της ιδίας γνώμης. Αν θα είναι οριστικός ο χωρισμός; Θα δούμε από Ιούνιο, που θα έχει τελειώσει και η Γιουροβίζιον!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]