Η γκάφα της Ζέτας

02.07.2001
Αγαπητή Ελένη, την Κάθριν Ζετα Τζόουνς τις προάλλες τη βρήκε μεγάλη συμφορά. Η διάσημη ηθοποιός υπέπεσε σε τηλεοπτική γκάφα που μετά συγχωρήσεως δεν επιδέχεται συγχώρεση. Αποκάλεσε τον Ντέιβιντ Λέτερμαν, "Τζέι Λένο", στην ίδια του την εκπομπή. Για να καταλάβεις το έγκλημά της, είναι σα να πεις τη Δρούζα "Αγαπητή Ρούλα".
Αγαπητή Ελένη,

Ας υποθέσουμε ότι είσαι μια celebrity της χώρας μας και σ' έχει καλεσμένη η Άννα Δρούζα. Ποιο θεωρείς το χειρότερο που θα μπορούσε να σου συμβεί στην εκπομπή; Α: να κοπεί το λεπτό τιραντάκι που δένει γύρω από το λαιμό σου και κρατάει το φόρεμα, Β: να σου σπάσει το τακούνι, καθώς κατεβαίνεις τις σκάλες με αποτέλεσμα να . . . προϋπαντήσεις την οικοδέσποινα μια ώρα αρχύτερα και σε φάση "μόλις αγόρασα ένα οικόπεδο" και Γ: να προσφωνήσεις την Άννα "Ρούλα μου".

Επειδή είμαι καλός άνθρωπος και θέλω να σε βοηθήσω, θα σου δώσω την απάντηση. Το "Γ" είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να σου συμβεί κι αν δε με πιστεύεις ρώτα την Κάθριν Ζέτα Τζοουνς, η οποία είχε ανάλογο πάθημα. Η Ζέτα που λες Ελενάρα μου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν, ο οποίος είναι δημοφιλής παρουσιαστής της αμερικάνικης TV. Ο, τι κυκλοφορεί σε celebrity στις ΗΠΑ έχι περάσει από την εκπομπή του.

Το αντίπαλο δέος του Λέτερμαν είναι ο Τζέι Λένο, στο show του οποίου επίσης έχουν φιλοξενηθεί άπειροι διάσημοι. Τις προάλλες, λοιπόν πήγε το Ζετάκι όμορφα ντυμένο με ακριβή τουαλέτα, διακριτικά βαμμένη και ψηλοτάκουνες γόβες για να της προσθέτουν πόντους και να καλύπτουν κάθε περιττό κιλό. Αφού γέλασαν με τον παρουσιαστή είπαν να σοβαρευτούν και να πουν καμιά λέξη για τη νέα δουλειά της ηθοποιού.

Η ατμόσφαιρα ήταν τω όντι σοβαρή και η συζήτηση θύμιζε κάτι από "Ενώπιως Ενωπίω". Σε κάποιο σημείο ο Λέτερμαν της έκανε μια ερώτηση, την οποία η Κάθριν δεν άκουσε λέγοντας: "Επαναλαμβάνεις Τζέι"; Η ατμόσφαιρα αμέσως πάγωσε και το χαμόγελο από τα χείλη του παρουσιαστή και του κοινού έσβησε αμέσως. Η Τζόουνς άργησε, αλλά κατάλαβε τη γκάφα που έκανε.

Μέγα ντροπή κατέλαβε τη γυναίκα Ελενάρα μου, η οποία έκρυψε με τα χέρια το πρόσωπο της, λέγοντας συνέχεια "Συγνώμη". Και 100 φορές θα ζήτησε. Ο Λέτερμαν πάλι, άνθρωπος είναι και καταλαβαίνει πως πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις το λάθος. Έτσι, τη συγχώρεσε και συνέχισαν τη συζήτηση, με τη Ζέτα να απαντά "Ναι", "Όχι", "Δεν ξέρω", "Θα δούμε". Ένας πλούσιος διάλογος όπως διαπιστώνεις.