Ο έρωτας των...Κρουζ

17.07.2001
Σωτήρη μου, επανέρχομαι στο θέμα που έχουμε ανοίξει. Αυτή τη φορά σειρά έχει ο Τομ Κρούζ, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα του διαζυγίου ήταν πολλά βαρύς κι ασήκωτος κι αμετάπειστος στη στάση του. "Θέλω διαζύγιο και θα το πάρω" όπερ κι εγένετο. Κι όσο εμείς τον κατηγορούσαμε για άσπλαχνο και σκληρό, αυτός ως φαίνεται μοίραζε τρυφερότητα κι αγάπη απλόχερα στην Πενέλοπε Κρουζ.
Σωτήρη μου,


Επανέρχομαι στο θέμα που έχουμε ανοίξει. Αυτή τη φορά σειρά έχει ο Τομ Κρούζ, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα του διαζυγίου ήταν πολλά βαρύς κι ασήκωτος κι αμετάπειστος στη στάση του. "Θέλω διαζύγιο και θα το πάρω" όπερ κι εγένετο. Κι όσο εμείς τον κατηγορούσαμε για άσπλαχνο και σκληρό, αυτός ως φαίνεται μοίραζε τρυφερότητα κι αγάπη απλόχερα στην Πενέλοπε Κρουζ. Ναι, αυτή την Ισπανίδα, η οποία όταν χωρίζει ένα ζευγάρι το όνομα της αμέσως εμπλέκεται. Κάτι σαν τον Ράσελ Κρόου ένα πράγμα. Μα που έμπλεξαν αυτά τα παιδιά. Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο συνονόματοι διατηρούν δεσμό εδώ και πολύ καιρό, από τα γυρίσματα της ταινίας "Vanilla Sky" όπου πρωταγωνιστούσαν για να καταλάβεις. Ωστόσο, έκρυψαν καλά τη σχέση τους, αφενός για να γλιτώσουν από το κακό μάτι, αφετέρου, διότι εκκρεμεί το διαζύγιο του Τομ. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό, Σώτο μου. Ότι αν βγει υπέρ της Νικόλ αυτή θα εισπράξει το μικροποσό των 100 δισεκατομμυρίων. Οπότε, μόνο τρελός θα πρέπει να ήταν ο Κρουζ για να φανερώσει τη νέα του αγαπημένη. Έλα, όμως που ο έρωτας, ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται και ο κόσμος που δεν τρώει κουτόχορτο άρχισε να πιάνει το μήνυμα.

Όλα αυτά Σωτήρη μου, συνέβησαν στο πάρτι γενεθλίων του - έκλεισε τα 39 - που έκανε σε κλαμπ του Λος Άντζελες. Ο Τομ έφθασε εκεί κομμάτι αργοπορημένος, πιθανόν για να εντυπωσιάσει, πιθανόν και όχι. Δεν πρόλαβε να του ευχηθεί όλος ο κόσμος και μετά από ένα τέταρτο τσουπ, έρχεται η Πενέλοπε. Μέχρι εκεί όλα ωραία, διότι συμπρωταγωνιστές ήταν λογικό είναι να έχουν φιλικές σχέσεις. Ο ηθοποιός, όμως με το που την είδε άστραψε ένα χαμόγελο, τύφλα να χει της Τζοκόντα. Είπε δυο τρία ευχαριστώ σε κάτι καλεσμένους κι αμέσως πήγε στο μέρος της.

Ε, από τότε δεν ξαναέφυγε. Την ξεμονάχιασε σε μια γωνία κι άρχισαν να συζητούν, να γελούν και που και που να αγκαλιάζονται, τάχα μου φιλικά, μα ολοφάνερα ερωτικά. Οι καλεσμένοι τους παρατηρούσαν κι άρχισαν τα απαραίτητα σχόλια. Αυτοί, όμως Σώτο μου στον κόσμο τους, ενώ κάποια στιγμή κουράστηκαν από τη μουσική και τον κόσμο κι έφυγαν, έτσι όπως ακριβώς ήρθαν, με διαφορά ενός τετάρτου. Μόνο που την αρχή έκανε η Πενέλοπε. Βλέπεις, ο Τομ ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, έπρεπε να πει μια..."Καληνύχτα".