Παντρεύεται η Σκλήβα

18.07.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στο γράμμα μου αυτό λέω να σου μιλήσω για ένα πρωτότυπο για τη φετινή χρονιά θέμα, ένα γάμο. Εξάλλου, πόσες φορές έχεις ακούσει φέτος ότι παντρεύεται κάποιος και δη μοντέλα; ...Ελάχιστες, ομολογουμένως. Μετά την Εύη Βατίδου, τη Μάνια Ντέλου και την Έλενα Λιάφου, σειρά έχει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Ειρήνη Σκλήβα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο γράμμα μου αυτό λέω να σου μιλήσω για ένα πρωτότυπο για τη φετινή χρονιά θέμα, ένα γάμο. Ε, δεν έχεις να πεις; Πόσες φορές έχεις ακούσει φέτος ότι παντρεύεται κάποιος και δη μοντέλα; ...Ελάχιστες, ομολογουμένως. Μετά την Εύη Βατίδου, τη Μάνια Ντέλου και την Έλενα Λιάφου, σειρά έχει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Ειρήνη Σκλήβα. Κι αυτό θα γίνει προς απογοήτευση πολλών ανδρών, καθότι η Ειρήνη έχει...ρεύμα.

Ο γάμος, Σώτο μου, της πρώην "Μις Κόσμος" με τον επιχειρηματία, Νίκο Χυδήρογλου - ασχολείται με ναυτιλιακές επιχειρήσεις, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει - θα γίνει στα μέσα του Σεπτέμβρη. Η απόφαση πάρθηκε τσακ μπαμ που λέμε και στην καθομιλουμένη. Βλέπεις η σχέση τους δε μετράει παρά μόνο κάποιους μήνες, όμως ο ερωτάς τους ήταν σφοδρός και το πάθος τους τεράστιο που μόνο ένας γάμος θα μπορούσε να τα...χαλιναγωγήσει.

Η γνωριμία τους έγινε σε μια κοσμική δεξίωση. Μόλις τα βλέμματα τους διασταυρώθηκαν η Ειρήνη με τον Νίκο ένιωσαν ένα τσίμπημα, σα να τους είχε χτυπήσει ρεύμα. Αφού επιβεβαίωσαν ότι δεν είχαν βάλει κατά λάθος το χέρι τους στην πρίζα, κατάλαβαν ότι αυτό που ένιωσαν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Η Σκλήβα μόλις είχε χωρίσει από τον Πάνο Ζήνα - τα είχαν Σώτο μου πολλά χρόνια - ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να παραδοθεί ψυχή τε και σώματι στον Χυδήρογλου. Στην αρχή θέλοντας να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα πετάγονταν μέχρι τις Σεϋχέλλες κι άλλα τέτοια νησάκια, που δύσκολα παπαράτσι πόδι πατά.

Μετά από λίγο καιρό αφού είχαν βάλει τις γερές βάσεις έκαναν τις επίσημες εξόδους τους. Πριν λίγες μέρες ο Νίκος της χάρισε ένα πανάκριβο μονόπετρο, για τον αρραβώνα τους, ζητώντας τη σε γάμο. Δεν έχουν αρχίσει ακόμη τις προετοιμασίες, διότι βρίσκονται στην Καραϊβική για τα καλοκαιρινά τους μπάνια. Όταν με το καλό επιστρέψουν θα πέσουν με τα μούτρα στις δουλειές.