Βρήκε το alter ego της η Πάλτροου

20.07.2001
Αγαπητή Τζίνα, μόλις έμαθα ένα νέο που πολύ με χαροποίησε. Μάλιστα, είναι τέτοια η χαρά μου που ήθελα να τη μοιραστώ με όλο τον κόσμο. Η Γκουίνεθ Πάλτροου βρήκε επιτέλους το alter ego της, τον άνδρα των ονείρων της. Λέγεται Λουκ Γουίλσον και είναι πρώην αγαπημένος της Ντρού Μπάριμορ.
Αγαπητή Τζίνα,


Μόλις έμαθα ένα νέο που πολύ με χαροποίησε. Μάλιστα, είναι τέτοια η χαρά μου που ήθελα να τη μοιραστώ με όλο τον κόσμο. Η Γκουίνεθ Πάλτροου βρήκε επιτέλους το alter ego της, τον άνδρα των ονείρων της. Κι αυτή τη φορά όπως δείχνουν τα πράγματα η σχέση είναι αλλιώτικη από τις άλλες. Υπάρχουν σημάδια ευοίωνα για το μέλλον. Ο άντρας, ο ήρωας - θα έλεγα εγώ - καθότι η Γκουίνεθ δεν είναι και το πλέον καλόβολο άτομο που θα παρακαλούσες να τύχει στο δρόμο σου, λέγεται Λουκ Γουίλσον και είναι πρώην αγαπημένος της Ντρού Μπάριμορ. Ως φαίνεται "συνηθισμένο το βουνό στα χιόνια" γι αυτό και ο Λουκ κατάφερε να είναι μαζί με την ηθοποιό εδώ και καιρό και να μην την έχει πιάσει το σύνδρομο στέρησης "Μπράντ Πιτ". Το ζευγάρι περνάει υπέροχες στιγμές κι ευτυχισμένες, ενώ είναι συνέχεια μαζί.

Η σχέση τους μετρά κάτι μήνες και όλο αυτό το διάστημα είχαν κατορθώσει με νύχια και με δόντια να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βλέπεις, παραμονεύει και το κακό μάτι. Τώρα που διαπίστωσαν πόσο ταιριάζουν κι αφού έβαλαν τις γερές βάσεις είπαν να βγουν έξω στον κόσμο, να κάνουν τις εμφανίσεις τους, να θαυμάσουμε κι εμείς τον έρωτά τους σε όλο του το μεγαλείο. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ήταν σε πολυσύχναστη παραλία της Καλιφόρνια, διότι αποφασίζεις που αποφασίζεις να εκτεθείς στη δημοσιότητα να το κάνεις σωστά, να έχει δηλαδή πολύ κόσμο.

Αυτές τις μέρες τα παιδιά βρίσκονται στο εξοχικό των γονέων της Πάλτροου κι εδώ είναι που γεννώνται ερωτήματα για το "Που βαδίζει αυτή η σχέση"; Ξέρεις Τζίνα μου, η ηθοποιός προέρχεται από μια οικογένεια, πιστή στις παραδόσεις, που δεν επιθυμεί η κόρη τους να φέρνει στο σπίτι τον εκάστοτε αγαπημένο της. Σκέψου, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τι θα γινόταν το εξοχικό, κέντρο διερχομένων. Η Γκουίνεθ σεβόμενη τη θέληση των γονέων της έχει φιλοξενήσει στο πατρικό της μόνο αυτούς με τους οποίους σκέφτεται κάτι σοβαρό. Δηλαδή, τον Μπραντ Πιτ και τώρα τον Λουκ. Το ζευγάρι τις επόμενες μέρες θα μεταβεί στη Μαγιόρκα, όπου διατηρεί σπίτι η ηθοποιός. Άκου, τι έμαθα να βγεις από τα ρούχα σου. Η Γκουίνεθ τω όντι κουρασμένη από την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας που εκπέμπει το Χόλιγουντ, ζήτησε από τις τοπικές Αρχές να επέμβουν ώστε να της εξασφαλίσουν την απόλυτη ησυχία. Κι αυτό εννοείται πως θα πετύχαινε αν απαγόρευαν την κυκλοφορία οποιουδήποτε ανθρώπου, αυτοκινήτου κι εντόμου σε απόσταση 8 χιλιομέτρων. Το αίτημα της φυσικά απορρίφθηκε, διότι δε δύναται αστυνομικοί να περιπολούν τις μύγες και τα κουνούπια και να τα καταδιώκουν όταν αυτά παραβιάζουν τη διαχωριστική γραμμή.