Τερζής, Παπαρίζου, Νίνο στην "Ιερά Οδό"

24.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φωτιά» στις νύχτες μας πρόκειται να βάλουν φέτος τον χειμώνα από την «Ιερά Οδό» ο Πασχάλης Τερζής, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίνο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φωτιά» στις νύχτες μας πρόκειται να βάλουν φέτος τον χειμώνα από την «Ιερά Οδό» ο Πασχάλης Τερζής, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίνο. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από την πρώτη μικρή γεύση που μας έδωσαν την Δευτέρα στο πλήρως ανακαινισμένο κέντρο. Κι αν σε άλλα σχήματα, πριν ακόμη ξεκινήσουν, έχουν ήδη αρχίσει τα όργανα, σε αυτό τέτοιου είδους προβλήματα δεν υπάρχουν.

Ούτε τσακωμοί για τις αφίσες (ο καθένας έχει τη δικιά του κι έξω από εδώ), ούτε για το χρόνο, ούτε για το πρόγραμμα. Εξάλλου, αυτά τα έχουν κανονίσει. Ο Τερζής θα κάνει καθαρά show, η Παπαρίζου θα αναλάβει το λαϊκό και ο Νίνο φυσικά θα κάνει το κλείσιμο! Το δέσιμο και η χημεία ανάμεσα τους ήταν φανερή κι ας πρόκειται για εκπροσώπους διαφορετικών χώρων, ενώ ο σεβασμός που έδειχναν οι νεότεροι (Έλενα, Νίνο) στον Πασχάλη έκανε μπαμ από μακριά. Στα μάτια τον κοιτούσαν όταν μιλούσε.

Στα του προγράμματος τώρα, πήραμε μία πρώτη γεύση για το πως θα είναι πάνω στην πίστα. Ο Νίνο γι’ ακόμη μία χρονιά θα φοράει τα δικά του, βελούδινο σακάκι, μαύρο παντελόνι, ενώ ως trendy boy που είναι κότσαρε και το χρυσό φουλάρι της Ελεονώρας Μελέτη που στο τελείωμά του είχε χρυσή φούντα από το σεμεδάκι της γιαγιάς. Η Παπαρίζου φέτος θα φορέσει από Gucci μέχρι Versace, ενώ χθες φορούσε ένα μπορντό κοντό φόρεμα με κολάν. Αν και μου βγήκαν τα μάτια να παρατηρώ την κοιλιά της και να... μετράω πόντους στην περιφέρεια, συμπέρασμα για πιθανή εγκυμοσύνη δεν έβγαλα. Άσε, αυτή η μόδα με τα φαρδιά ρούχα και τις ζώνες καθόλου δεν βοηθάει. Όσο για τον Τερζή, ως ο... showman που θα να,ι φορούσε και την ανάλογη αμφίεση. All time classic κοστούμι και απλά τραγουδούσε, ξεσηκώνοντας από κάτω τον κόσμο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]