Η Μενεγάκη στα μπουζούκια!

24.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία τα παιδιά, μία οι ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που χρόνος για την Ελένη Μενεγάκη να κάνει την... μπουζουκοτσάρκα της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία τα παιδιά, μία οι ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που χρόνος για την Ελένη Μενεγάκη να κάνει την... μπουζουκοτσάρκα της, σαν τον παλιό καλό καιρό. Όμως, με το που της δόθηκε η πρώτη ευκαιρία, πήρε τον άνδρα της, Γιάννη Λάτσιο και τους συνεργάτες της και πήγαν μέχρι τον «Βοτανικό». Εκεί άδει η κουμπάρα, Νατάσσα Θεοδωρίδου, αλλά και ο Σταμάτης Γονίδης του οποίου η Ελένη είναι μεγάλη φαν.

Η παρέα κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα και όλο το βράδυ του έδωσε και κατάλαβε. Εκείνο το βράδυ βρέθηκαν στο μαγαζί φωτογράφοι και τηλεοπτική κάμερα, αλλά αυτό μήτε που απασχόλησε την Μενεγάκη, η οποία όταν δεν μιλούσε από πίστας με την κουμπάρα της και δεν έραινε με γαρύφαλλα τον Γονίδη, αγκάλιαζε και φιλούσε τον σύζυγό της. Τέτοιο έρωτα κι εκδήλωση αγάπης δεν συναντάς ούτε σε χρονιάρικα ερωτευμένα πιτσουνάκια!

Όχι, δηλαδή, που λένε μερικοί μερικοί πως το ζευγάρι περνάει κρίση. Έδωσε η Ελένη τα φιλάκια της στον σύζυγο και δεν έχουν τώρα να πουν τίποτε οι κακεντρεχείς άνθρωποι. Γενικά, εκείνο το βράδυ η γνωστή παρουσιάστρια είχε μεγάλα κέφια, ενώ όταν βγήκε η Θεοδωρίδου στην πίστα, αγκαλιάστηκαν και είχαν μία γρήγορη κουβεντούλα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]