Μαντόνα : η καλή νοικοκυρά

30.08.2001
Αγαπημένη μου Άντζη, σήμερα ήρθε από το Μαϊάμι η θεία μου και μαζί με τα δώρα της μου έφερε και πολλά νέα. "Η Μαντόνα έχει γίνει άλλος άνθρωπος από τότε που παντρεύτηκε" ξεκίνησε η θεία:"σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι το έχει. Δεν πάει πουθενά. Κοιτάει μόνο τον άντρα και τα παιδιά της".
Αγαπημένη μου Άντζη,


Πήγα σήμερα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" να πάρω τη θεία μου, άρτι αφιχθείσα από Μαϊάμι, παρακαλώ. Κατά ένα περίεργο τρόπο, το αεροπλάνο ήρθε κανονικά στην ώρα του κι αφού μας περίσσευε λίγος χρόνος, είπαμε να κάτσουμε να φάμε μια τυρόπιτα στον "Γρηγόρη", διότι την είχε κόψει η πείνα την καημένη τη θεία. Αφού εξαντλήσαμε τα νέα του σογιού, πιάσαμε τους celebrities που έχουν και ενδιαφέρον. "Η Μαντόνα έχει γίνει άλλος άνθρωπος από τότε που παντρεύτηκε" ξεκίνησε η θεία:"σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι το έχει. Δεν πάει πουθενά. Κοιτάει μόνο τον άντρα και τα παιδιά της". Εντάξει, σιγά μην την πίστεψα. Μαντόνα και ασκητική ζωή είναι σα να λέμε ψωμί με φυστικοβούτηρο και μερέντα. Πάει; Ωστόσο, το "αίμα" μου ανένδοτο. Η αοιδός έχει κόψει τα πάντα, μπαρ, στριπτιτζάδικα, γυναίκες, άντρες, όλα.

"Δεν το λέω εγώ αγαπούλα μου. Έχει βουίξει το Μαϊάμι για το πόσο ήρεμα πέρασε τις τελευταίες διακοπές της στην πόλη". Πράγματι, Άντζη μου, αν πιστέψουμε τα λεγόμενα της θείας, η σταρ έχει εξελιχθεί σε πρότυπο συζύγου και μάνας. Μετά το τέλος της τουρνέ της κατέλυσε στην έπαυλη ενός φίλου της στο Μαϊάμι και όσο καιρό έμεινε εκεί το μόνο που έκανε ήταν βουτιές στην πισίνα με τα βλαστάρια της. Για να φανταστείς, ο ταχυδρόμος συνέχεια της έστελνε προσκλήσεις από διάφορα animal parties της περιοχής κι αυτή τις απέρριπτε όλες.
"Ρε μπας και την έχουνε ματιάσει τη γυναίκα;" αναρωτιέται ο πληροφοριοδότης μου. Σιγά μην αρχίσουμε τις λιτανείες για να επανέλθει η Μαντόνα. Απλά, η αοιδός που τον Ιούλιο πάτησε αισίως τα 43, βαρέθηκε τις κραιπάλες και είπε να αράξει στην οικογενειακή θαλπωρή. "Αμ το άλλο, στα γενέθλια της δεν έκανε ούτε ένα πάρτι, δεν πέταξε ούτε ένα βεγγαλικό, δεν κάλεσε κανένα. Αρκέστηκε μόνο να κάνει μια βόλτα με τον Γκάι υπό το φως της πανσελήνου" μου αποκάλυψε με τα μάτια γουρλωμένα.

Εγώ, Άντζη μου ειλικρινά την κατανοώ την καλλιτέχνιδα. Αυτό, όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί επιμένει να μεγαλώσουν τα παιδιά της στις μεγαλουπόλεις, Λος Άντζελες και Λονδίνο και ουχί στην εξοχή με τις κοτούλες, τις πάπιες και τα κουνελάκια, όπως άλλωστε επιθυμεί ο Ρίτσι. Άσε, που θα είναι μακριά από τον κόσμο, τη βουή, τα αυτοκίνητα και κυρίως τους παπαράτσι, ενώ θα στήσουν το τέλειο σπιτικό. Αυτή θα χαλαρώνει στην πισίνα του σπιτιού και θα ζωγραφίζει πεταλούδες και λουλούδια με τα τέκνα της και ο άνδρας του σπιτιού θα φέρνει τη λεία από το κυνήγι: αγριογούρουνα, φασιανούς και άλλα δύσμοιρα ζώα. Αλήθεια, σου έχω πει ότι το τελευταίο χόμπι του Γκάι είναι το κυνήγι και ότι διάφορες οργανώσεις για την προστασία των ζώων έχουν ξεσηκωθεί μαζί του, διότι δηλώνει πως στόχος του είναι να εξελιχθεί σε έναν επαγγελματία κυνηγό;