Η αυστηρή Γουαδελούπη Λοπέζ

04.09.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, μόλις έμαθα ένα νέο που πολύ με στεναχώρησε. Η Τζένιφερ Λοπέζ έχει προβλήματα στο σπίτι της, διότι οι γονείς της και κυρίως η μητέρα της Γουαδελούπη δε θέλουν τον Κρις Τζουντ για γαμπρό τους.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Μόλις έμαθα ένα νέο που πολύ με στεναχώρησε. Η Τζένιφερ Λοπέζ έχει προβλήματα στο σπίτι της, διότι οι γονείς της και κυρίως η μητέρα της Γουαδελούπη δε θέλουν τον Κρις Τζουντ για γαμπρό τους. Η μάνα Λοπέζ βάζει το χέρι της στη φωτιά ότι ο μοναδικός λόγος που ο άσημος αυτός χορευτής είναι με τη μονάκριβή της είναι τα...λεφτά της αισθήματα. Μάλιστα, ως άλλος Ηρακλής Πουαρό προσπαθεί να βρει τα ντοκουμέντα που θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς της.

Η Τζένιφερ από την άλλη, μάταια προσπαθεί να πείσει τη Γουαδελούπη ότι ο καλός της έχει αγνές προθέσεις και πως διόλου τον νοιάζουν η φήμη και τα δις της. "Ξέρεις κανέναν άντρα που να του αρέσει να ζει στη σκιά της γυναίκας του, αν δεν την αγαπάει"; φέρνει ως ατράνταχτο επιχείρημα. "Ναι, τους προικοθήρες και τους καιροσκόπους" απαντάει η μητέρα της, κόβοντας μαχαίρι την κουβέντα. Άσε το άλλο, για να δείξει τη δυσαρέσκεια για την επιλογή της κόρης της δεν παραβρέθηκε ούτε στους αρραβώνες της.
Ναι, Τζινάκι, το βάσταξε η καρδιά της άπονης μάνας και δεν πήγε στη χαρά του παιδιού της. Ενώ, ήταν όλοι εκεί, πατέρας, αδέρφια, θείοι, θείες, συμπεθέρια και φίλοι, η Γουαδελούπη προτίμησε να μείνει σπίτι και να δει τηλεόραση. "Που θα μου πάει, θα την κάνω να καταλάβει πως ο χορευτής του μπαλέτου της είναι ένας κοινός εκμεταλλευτής" λέει και ξαναλέει. Για να καταλάβεις το μέγεθος του προβλήματος, αν και Καθολική, είναι διατεθειμένη να δώσει άφεση αμαρτιών στην κόρη της για την προγαμιαία αυτή σχέση. "Αν είναι να τον διώξει ας πάει και το παλιάμπελο".

Παρόλα αυτά η διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει τις προετοιμασίες του γάμου της και προκειμένου να έχει το κεφάλι της ήσυχο δεν περνάει από το πατρικό της. Όσο για τον Κρις, που όπως και να το κάνουμε θα έχει όλα τα δίκια με το μέρος του, αν κατά λάθος ανατινάξει το αυτοκίνητο της Γουαδελούπης, ή καταστρέψει τις ντομάτες, τα αγγουράκια και τα κολοκυθάκια που με το τόσο κόπο καλλιεργεί, ποιεί τη νησαν. Δεν ιδρώνει με τίποτε το αυτί του, αφενός διότι είναι ευτυχισμένος που θα δώσει το όνομά του στη σέξι Τζένιφερ κι αφετέρου, διότι ο πατέρας του από τα πρώτα πράγματα που του δίδαξε για τη ζωή ήταν πώς να αντιμετωπίζει μια...κακιά πεθερά.