Όταν η Βικτόρια έδειρε τον Μπέκαμ

04.09.2001
Αγαπητέ Γιώργο, ξέρεις ποια είναι η καλύτερη κατάρα που μπορείς να δώσεις σε έναν ορκισμένο εχθρό σου; "Να παντρευτείς τη Βικτόρια Άνταμς και να σου φέρεται με την ίδια στοργή και αγάπη που δείχνει στον Μπέκαμ". Γιατί το λέω αυτό;
Αγαπητέ Γιώργο,


Καθώς παρακολουθούσα το μπάσκετ, ξέρεις τι σκέφτηκα στο άσχετο; Πως η καλύτερη κατάρα που μπορείς να δώσεις σε έναν ορκισμένο εχθρό σου είναι: "Να παντρευτείς τη Βικτόρια Άνταμς και να σου φέρεται με την ίδια στοργή και αγάπη που δείχνει στον Μπέκαμ". Γιατί το λέω αυτό; Η Βικτόρια, Γιώργο, το τελευταίο διάστημα έχει απεριόριστο ελεύθερο χρόνο, μια και η καριέρα της έχει πάρει για τα καλά την κατιούσα και γυρισμό δεν έχει. Εκεί, λοιπόν που καθόταν με τον κανακάρη της Μπρούκλιν κι έβλεπαν τα Πόκεμον σκέφτηκε πως πρέπει να βγάλει την αυτοβιογραφία της για να μάθει όλος ο κόσμος πόσο ευτυχισμένη οικογένεια είναι, τις ανησυχίες που έχει η ίδια ως σύζυγος, μάνα, ερωμένη και νοικοκυρά. Για να είναι, δε, σίγουρη ότι θα ενημερωθούν πολλοί συμπατριώτες της παρουσιάζει την ιστορία της ζωής της σε συνέχειες στην Daily Mail.

Στο πρώτο επεισόδιο έχουμε τη Βίκυ - που παρεμπιπτόντως όταν ήταν μικρή εκνευριζόταν να τη φωνάζουν έτσι οι γονείς της, διότι ήταν tress banal - να μιλάει για το μικρόβιο της ζήλιας. Είδες, φίλτατε, είναι ύπουλο το συναίσθημα αυτό και χτυπάει ακόμη και καλλιτέχνιδες του βεληνεκούς της Μπέκαμ. Αφού, να φανταστείς όταν ήταν έγκυος κι έλειπε από το σπίτι για επαγγελματικές υποχρεώσεις, διάβασε σε ένα περιοδικό ότι ο Ντέιβιντ πίσω εφάρμοζε την παροιμία "Όταν λείπε η γάτα χορεύουν τα ποντίκια" βγαίνοντας με άλλες κοπέλες, μια εκ των οποίων μάλιστα τόλμησε να τη φιλήσει. Υπήρχε και σχετικό ρεπορτάζ για την απιστία του.
Με το που το διάβασε έγινε έξαλλη. Ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι της και ποιος είδε τη Βικτόρια και δε φοβήθηκε. Τον χτύπησε στη μούρη, τόσο δυνατά που μάτωσε ο άνθρωπος ( η περίπτωση να τον βρήκε το μπριγιαντένιο δαχτυλίδι της παίζει σοβαρά), ενώ η άκαρδη και πονεμένη συνάμα γυναίκα ούτε που νοιάστηκε να του σκουπίσει το αίμα. Τον άφησε, λέει να στάζει το αίμα στο πηγούνι του κι ευφραινόταν η ψυχή της, διότι στο κάτω, κάτω πρέπει να δείξει ποια είναι η γυναίκα του σπιτιού. Ο, δε, Μπέκαμ δεν έβαλε τα κλάματα για το μιμί που του έκανε η καλή του, αντίθετα προσπαθούσε να της εξηγήσει πως έχει η ιστορία.

Μάταια, η σύζυγος του δεν άκουγε τίποτε. Ήταν, μάλιστα τόσο πληγωμένη που σκεφτόταν ακόμη και την αυτοκτονία. "Μα να κερατώσει εμένα;" αναρωτιόταν κι όλο και νευρίαζε. Τελικά, ο διάσημος ποδοσφαιριστής κατάφερε να την πείσει να πάνε ολιγοήμερες διακοπές στην Ιταλία, προκειμένου να ηρεμήσουν και να συζητήσουν. Εκεί, ο Ντέιβιντ της αποκάλυψε ότι είναι γι αυτόν τα πάντα και πως αν χώριζαν θα αυτοκτονούσε. Η Βικτόρια, επειδή δεν επιθυμούσε να δημιουργήσει προβλήματα στη Μάντσεστερ, αφού η θέση του θα έμενε κενή μεσούσης της περιόδου, τον συγχώρεσε. Έκτοτε, του της βρέχει μόνο όταν σπάει κάνα βάζο ή πιάτο.