Χαμός για τα στήθη της Βικτόρια

14.09.2001
Αγαπητέ Γιώργο, σε απόγνωση βρίσκεται το διασημότερο ζευγάρι της γηραιάς Αλβιόνας, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ. Τα παιδιά θέλουν να ζήσουν ήρεμα και οικογενειακά την αγάπη τους, όμως η κακία του κόσμου, δεν τους αφήνει να αγιάσουν. Όλοι είναι στραμμένοι εναντίον τους, ακόμη και συνάδελφοι του Ντέιβιντ.
Αγαπητέ Γιώργο,


Σε απόγνωση βρίσκεται το διασημότερο ζευγάρι της γηραιάς Αλβιόνας, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ. Τα παιδιά θέλουν να ζήσουν ήρεμα και οικογενειακά την αγάπη τους, όμως η κακία του κόσμου, δεν τους αφήνει να αγιάσουν. Ζηλεύουν την ευτυχία τους, τα νιάτα και την ομορφιά τους και με κάθε τρόπο προσπαθούν να τους βλάψουν. Τελευταίος, που το επιχείρησε ήταν ο Μαρκ Κένεντι, ποδοσφαιριστής της Γούλβς.
Το όμορφο βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη του Ντέιβιντκαι της Βικτόρια. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής, αφού τελείωσε ο αγώνας της Μάντσεστερ με την Έβερτον, πήρε τους συμπαίκτες του και φίλους καρδιακούς συνάμα, Γκάρι Νέβιλ και Ντέιβιντ Γκάρντνερ να πάνε να γλεντήσουν τη νίκη της ομάδας τους. 4-1 ήταν αυτό, έπρεπε να το κάψουν. Κι επειδή η Αγγλία δεν έχει Πλούταρχο, Κοκκίνου και Τσαλίκη, τα παιδιά αποφάσισαν να πάνε σε ένα ακριβό ρεστοράν και να φάνε αστακόσουπα μέχρι να σκάσουν.

Το τσιμπούσι τους, μόλις είχε τελειώσει κι έπαιρναν το επιδόρπιό τους - κέικ με μους σοκολά - όταν ο Κένεντι που καθόταν σε διπλανό τραπέζι, πλησίασε το Μπέκαμ, αποκαλύπτοντας του ένα μεγάλο μυστικό. "Η Βικτόρια έχει ψεύτικα στήθη". Κάγκελο ο Ντέιβιντ, ποίησε τη νησαν, συνεχίζοντας να συνομιλεί με τους φίλους του. "Ρε, συ άκουσες τι σου είπα; Η γυναικούλα σου όταν έκοψε το θήλασμα πήγε χειρουργείο για σιλικόνη" συνέχισε ο Κένεντι, ενώ ο Μπέκαμ αγνοώντας τον, έβγαλε από την τσέπη του ένα μάτσο χαρτονομίσματα τα άφησε στο τραπέζι κι έφυγε από το ρεστοράν.
"Άστον να λέει. Αν ήταν αλήθεια θα το είχες καταλάβει σα σύζυγός της που είσαι" καθησύχασε ο Νέβιλ το φίλο του, τον οποίο έζωναν τα φίδια "Ρε, μπας και"; Η ιστορία, ωστόσο Γιώργο μου δε σταματά εδώ. Δεν πρόλαβε ο Χριστιανός να πάει σπίτι του και να βγάλει τις D&G κάλτσες του και τα κουδούνια της πανάκριβης έπαυλής του άρχισαν να χτυπούν σα δαιμονισμένα. Η Βικτόρια άρχισε να ουρλιάζει σαν υστερική, διότι αυτός ο ηλίθιος μόλις ξύπνησε τον Μπρούκλιν που με τόσο κόπο κατάφερε να κομίσει κι άντε τώρα να πετύχει το 2 στα 2 νανουρίσματα μέσα σε μια μέρα.

Ο Κένεντι, ο οποίος τυγχάνει να είναι και γείτονας τους, τύφλα στο μεθύσι ήταν απ' έξω και με τη στεντόρεια φωνή του έλεγε: "Ακούτε γείτονοι, η Βικτόρια έχει ψεύτικα στήθη". Βέβαια, ουδείς τον άκουσε σε αυτή την ερημιά, όμως το ζεύγος Μπέκαμ είχε τόσο εξοργιστεί που κάλεσε την αστυνομία. Ήρθαν, τον μπαγλάρωσαν με συνοπτικές διαδικασίες και στις 19 Σεπτεμβρίου είναι η τακτική δικάσιμος. Πάντως, ο Κένεντι δε δείχνει να ανησυχεί για το αποτέλεσμα, διότι όπως υποστηρίζει όσα είπε είναι βάσει στοιχείων. Τώρα τι μπορεί να σημαίνει αυτό, άγνωστο.