Απειλεί να φύγει ο Λαζόπουλος!

28.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία ωραία ατμόσφαιρα είναι στον Alpha και φτου σκόρδα στο κανάλι να μη βασκάνουμε τέτοια αγάπη, ευτυχία και αρμονία! Τις λέξεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία ωραία ατμόσφαιρα είναι στον Alpha και φτου σκόρδα στο κανάλι να μη βασκάνουμε τέτοια αγάπη, ευτυχία και αρμονία! Τις λέξεις «τσακωμός» και «γκρίνια» μήτε που τις γνωρίζουν στην Κάντζα. Μέσα στην τρυφερότητα είναι όλοι τους και στην καλοσύνη. Από τα παράθυρα του δελτίου ειδήσεων, όπου ιπποτικά αφήνει ο ένας τον άλλον να μιλήσει, μέχρι τον Λάκη Λαζόπουλο, που στο τέλος θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει, προκειμένου να έχει το δελτίο όλο το χρόνο να τελειώσει στις 10 το βράδυ!

Γιατί το «Αλ Τσαντίρι» που ακολουθεί μετά κάθε Τρίτη είναι πρόβλημα. Να φύγει, λοιπόν, να τους απαλλάξει και από το άγχος. Ας σοβαρευτώ και να σου πω ότι στον Alpha μόνο μία ωραία ατμόσφαιρα δεν επικρατεί! Όλοι γκρινιάζουν και μουρμουρίζουν και όλοι έχουν πρόβλημα με όλους. Τελευταία, αυτός που γκρινιάζει περισσότερο είναι ο Λαζόπουλος, ο οποίος απειλεί να φύγει, αν συνεχίσει να βγαίνει καθυστερημένα.

Εδώ και δύο εβδομάδες το δελτίο τελειώνει γύρω στις 9.15 με αποτέλεσμα το «Τσαντίρι» να βγαίνει με μισή ώρα καθυστέρηση. Αυτό έχει εξοργίσει τον Λάκη, ο οποίος και χθες απείλησε πως αν συνεχιστεί το ίδιο τροπάρι, θα πάρει το Datsun του και μην είδατε τον γύφτο! Κι επειδή το μάτι του γυάλιζε όταν τα έλεγε, δεν αποκλείεται η τρίτη φορά να είναι και η φαρμακερή!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]