Ο Ψινάκης δε λέει "όχι" σε ένα γάμο!

14.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τόσες τρέλες έχει κάνει στη ζωή του ο Ηλίας Ψινάκης, γιατί να μην κάνει κι άλλη μία και να ντυθεί γαμπρός; Ο δαιμόνιος μάνατζερ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τόσες τρέλες έχει κάνει στη ζωή του ο Ηλίας Ψινάκης, γιατί να μην κάνει κι άλλη μία και να ντυθεί γαμπρός; Ο δαιμόνιος μάνατζερ «ξαναχτυπά» και δηλώνει πως δεν θα είχε πρόβλημα να παντρευτεί! Άμα βρει, δηλαδή, την κατάλληλη γυναίκα γιατί να μην κάνει και αυτή την τρέλα; Παιδί, πάντως, δεν σκέφτεται να αποκτήσει, διότι είναι μεγάλος σε ηλικία για τέτοια. «Με το ένα πόδι στον τάφο, που πα ρε Καραμήτρο»;;; Ο Ψινάκης το είπε αυτό, όχι εγώ. Μη με πεις και ρατσίστρια με την ηλικία.

Κι ερχόμαστε στο μεγάλο ερώτημα. Ποία θα είναι η εκλεκτή του Ηλία; Μήπως η Τζούλια Αλεξανδράτου; Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά με τον Ψινάκη ποτέ δεν ξέρεις. Εξάλλου, τους τελευταίους μήνες οι δυο τους κάνουν πολλή παρέα, σε σημείο σκανδάλου για πολλούς. Είναι παντού και πάντα μαζί, για ψώνια, για κλάμπινγκ, για διήμερες αποδράσεις.

Σε μία από αυτές, πριν λίγες μέρες, έγινε κι ένα επεισόδιο που παραλίγο να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο Ψινάκης και η Τζούλια ήταν στο κατάστρωμα του σκάφους, που θα τους πήγαινε στην Ύδρα. Στο διπλανό σκάφος ήταν ένας φίλος φωτογράφος του μάνατζερ, ο οποίος όταν τους είδε άρχισε να τους απαθανατίζει, ακόμη και στις πιο... προσωπικές τους στιγμές. Κάτι φιλιά στο στόμα. Τίποτα το φοβερό. Λέμε τώρα. Οι άνθρωποι του Ψινάκη, μόλις τον είδαν, πήγαν να πάρουν την κάμερα κι εκεί ξεκίνησε το επεισόδιο, το οποίο έληξε αμέσως με την παρέμβαση του Ηλία. Όσο για τα φιλιά, είπε πως έτσι φιλιούνται οι φίλοι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]