Το... αρσενικό Γρηγόρης Αρναούτογλου!

13.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άμα περάσεις δίπλα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και σου έρθει μια έντονη μυρουδιά μη νομίσεις ότι πρόκειται για το νέο άρωμα του Γκοτιέ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άμα περάσεις δίπλα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και σου έρθει μια έντονη μυρουδιά μη νομίσεις ότι πρόκειται για το νέο άρωμα του Γκοτιέ. Είναι η αντρίλα που αναβλύζει από το δέρμα του Γρηγόρη. Μιλάμε τέτοιο Αρσενικό (με άλφα κεφαλαίο παρακαλώ) δεν έχουν ματά ξανά δει τα μάτια μου. Άλλωστε, το λέει ο ίδιος ο Αρναούτογλου, ο οποίος παραδέχτηκε σε τηλεοπτική εκπομπή πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς γυναίκα.

Για να καταλάβεις, το αρσενικό όταν ήταν φαντάρος κόντεψε να μουρλαθεί από τη στέρηση. Σε μελαγχολία θα έπεφτε, αφού τόσους μήνες μόνο άντρες έβλεπε. Δεν είχε όρεξη ούτε τζελ να βάλει στα μαλλιά του. Σαν θυμάρι είχε το κεφάλι του. Ο Γρηγόρης, όμως, δεν είπε μόνο αυτά. Αποκάλυψε πως είναι η γυναίκα των ονείρων του. Τροφαντή και άσχημη.

Και σε ερωτώ. Αν είσαι η Ράνια Θρασκιά και τον ακούς, τον στέλνεις ή όχι πακέτο από εκεί που ήρθε οριστικά και αμετάκλητα; Δε λέω, είναι κολακευτικό να δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι η γυναίκα των ονείρων του, αλλά όχι και να την αποκαλεί «τροφαντή και άσχημη». Και να λέει επιπλέον ότι είχε στο παρελθόν σχέσεις με πολύ ωραίες γυναίκες, αλλά δεν του έκαναν το κλικ. Τι να πω κι εγώ. Ότι είναι καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]