Τους έντυσε με χρυσάφι, τον πότισαν φαρμάκι!

23.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλη παρεξήγηση - τι παρεξήγηση, της «μουρλής το πανηγύρι» - έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Βασίλειο Κωστέτσο και τους Ευρυδίκη και Δημήτρη Κοργιαλά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλη παρεξήγηση - τι παρεξήγηση, της «μουρλής το πανηγύρι» - έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Βασίλειο Κωστέτσο και τους Ευρυδίκη και Δημήτρη Κοργιαλά. Ο λόγος; Το ζευγάρι αποφάσισε την τελευταία στιγμή πως δεν θέλουν να τους ντύσει ο Κωστέτσος στην Γιουροβίζιον, τη στιγμή που εκείνος είχε ήδη φτιάξει τα ρούχα. Και τι ρούχα!

Μανίκι - θυμιατό και στολή εμπνευσμένη τουλάχιστον από το Star Trek! Μιλάμε, πως ο σχεδιαστής έδωσε όλο του το είναι και την έμπνευση για την εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών κι αυτοί στο τέλος τον πότισαν φαρμάκι. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά του έμειναν και τα ρούχα, διότι ποίος άλλος αοιδός θα πάει να τα αγοράσει; Για το λόγο αυτό, αλλά και την ηθική βλάβη που του προκάλεσαν, ο Κωστέτσος ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση.

Σου λέει ο σχεδιαστής πως δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτε την αχαριστία τους. «Σήκωσαν μύτη» τους κατηγορεί και δεν μπορεί να καταλάβει πως έξι μήνες δεν είχαν πρόβλημα με τα ρούχα και τελευταία στιγμή τον ενημέρωσαν ότι τελικά δεν τους αρέσουν. Αφού τα έραψε καλά καλά και έλιωσε τη μισή παραγωγή χρυσού της Ζιμπάμπουε για να φτιάξει τα μανίκια και την ζώνη, τώρα τον πετάνε σαν την τρίχα από το ζυμάρι. Άδικο δεν έχει, τη μαύρη μου αλήθεια τη λέω. Πάντως, οι δύο καλλιτέχνες δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος. Να μας πουν κιόλας τι ακριβώς δεν τους άρεσε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]