Άδικος αποκλεισμός της Κύπρου;

11.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ούτε καν «Comme ci, comme ca» δεν τα πήγε η Κύπρος στον ημιτελικό της Γιουροβίζιον, αφού προς απογοήτευση όλων δεν πέρασε στον τελικό!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ούτε καν «Comme ci, comme ca» δεν τα πήγε η Κύπρος στον ημιτελικό της Γιουροβίζιον, αφού προς απογοήτευση όλων (κι εγώ μαζί που την είχα παίξει στο Στοίχημα, άρα έχασα τα λεφτάκια μου. Κλαψ, κλαψ) δεν πέρασε στον τελικό! Τι κι αν όλοι είχαν την Ευρυδίκη ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό της Γιουροβίζιον;

Σε αυτόν πέρασαν συμμετοχές, όπως η Λετονία καλή ώρα, κι έμειναν απ’ έξω άλλες, όπως η Ελβετία και η Δανία, προκαλώντας την απορία του κόσμου. Τι έφταιξε, όμως και αποκλείστηκε η Κύπρος; Λοιπόν, αναλαμβάνω ρόλο Γιουροβιζιονολόγου και αρχίζω την ανάλυση. Το τραγούδι είναι πολύ ωραίο και λίγοι είναι αυτοί, που το αμφισβητούν. Ωστόσο, ένα καλό τραγούδι δεν είναι αρκετό για την Γιουροβίζιον, που είναι περισσότερο εικόνα παρά ήχος.

Και στην εικόνα, η Ευρυδίκη με τον Δημήτρη Κοργιαλά υστέρησαν αρκετά σε σχέση με άλλες συμμετοχές. Προς τι τόση αγριάδα από την Ευρυδίκη, ακόμη δεν μπορώ να το καταλάβω. Το μάτι της γυάλιζε και με το βάψιμο - που καθόλου δεν την κολάκευε, αντίθετα την έκανε πιο άγρια - έλεγε ο τηλεθεατής πως η αοιδός τώρα θα φέρει το μικρόφωνο στο κεφάλι του διπλανού της. Που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο Κοργιαλάς. Όσο για το περιβόητο ρούχο, που τόσο κλάμα και τσακωμός έπεσε με τον Βασίλειο Κωστέτσο, ήταν ωραίο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έδωσαν τόση σημασία πια, αφού τελικά όλο το βάρος έπεσε στη μάσκαρα και στο μάτι - κούπα των καλλιτεχνών. Πάντως, στο στάδιο ο κόσμος αποθέωσε την Ευρυδίκη, όμως δυστυχώς δεν ψηφίζουν αυτοί, αλλά ο κόσμος από το σπίτι και απ’ ότι φαίνεται αυτό που είδαν δεν τους άρεσε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]