Η οργή της Μιρέλας

12.11.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε η Μιρέλα Μανιάνι (πρώην Τζελίλη) σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Η ολυμπιονίκης, οργισμένη, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεσμό με το Ντανιέλ Μπατίστα, ενώ αναφέρθηκε στον Γιώργο Τζελίλη και το χωρισμό τους.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε η Μιρέλα Μανιάνι (πρώην Τζελίλη) σε τηλεοπτική της συνέντευξη. "Βάλε αμέσως Alpha, μιλάει η Τζελίλη" είπε η θεία μου και έκλεισε το τηλέφωνο. Λίγο αργότερα, με ξαναπήρε για να σχολιάσουμε τα όσα είπε. "Εγώ την πιστεύω ότι με τον Μπατίστα είναι μόνο φίλοι.
Δηλαδή, δεν μπορεί να πάει μια χωρισμένη γυναίκα για έναν καφέ ή ένα γλυκό μ' έναν άνδρα; Δεν μπορεί να λέει τα αστεία της με αυτόν; Να γελάνε με την καρδιά τους; Πρέπει σώνει και καλά να τα έχουν;" είπε αγανακτισμένα. Και δίκο έχει.
Η ολυμπιονίκης, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δε συμβαίνει τίποτε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος για την ιστορία, τυγχάνει παντρεμένος με παιδιά.

Παραδέχτηκε όμως, ότι τον έχει γνωρίσει προσωπικά, καθώς βρέθηκαν στην ίδια παρέα σε μια καφετέρια.
"Εμένα, αυτό που με συγκλόνισε ήταν η στιγμή που μιλούσε για τον πρώην άντρα της. Αν και χώρισαν, προσπαθούν να κρατήσουν μια φιλική σχέση. Όχι, σαν τον ακατονόμαστο, τον πρώην μου που είπε ότι πάει να πάρει τον "Οικογενειακό Θησαυρό" κι ακόμη στο δρόμο είναι. Αντί να μου πει στα ίσα: "ξέρεις θέλω διαζύγιο".
Εδώ, που τα λέμε αυτά είναι αντρίκια πράγματα και το ίδιο έπραξε ο Τζελίλης. Απ' ότι, κατάλαβα κι έχω μάθει, δεν ήταν η Μιρέλα αυτή που ζήτησε το διαζύγιο, αλλά ο Γιώργος. Πάντως, το πρώην ζευγάρι έχει καλές σχέσεις, ενώ η Μανιάνι του τηλεφώνησε τις προάλλες στην Κωνσταντινούπολη για να τον συγχαρεί για τα μετάλλια που κέρδισε. Επειδή, όμως, ήταν λίγο πρωί, ο Ολυμπιονίκης όταν άκουσε στην άλλη γραμμή την τέως, δεν άρχισε να πηδά στο κρεβάτι από χαρά φωνάζοντας "Με πήρε η Μιρέλα". Λόγω του αγουροξυπνήματος ήταν φειδωλός στα λόγια του. Όχι, ότι δεν χάρηκε.

Αυτό, ωστόσο που προβληματίζει τη Μανιάνι, είναι μήπως εξαιτίας των τελευταίων δημοσιευμάτων χαλάσει η σχέση της με τον Γιώργο. "Λίγο το θέλει να σαλέψει ο νους του άντρα;" είπε η θεία που έχει "φάει με το κουταλάκι τη ζωή". Το διαζύγιο ως γνωστών δεν έχει βγει ακόμη, όμως το πρώην ζευγάρι έχει κιόλας τακτοποιήσει τις νέες του ζωές. Η Μιρέλα έχει μετακομίσει σε ένα μεγάλο διαμέρισμα στην Καλογρέζα ενώ ο Γιώργος, μαζί με την πολυτελή του Mercedes, έχει εγκατασταθεί στους ξενώνες του ΟΑΚΑ.