Μαζί(;) Σιγάλας - Πέτα

15.11.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, τον τελευταίο καιρό άκουγα συνέχεια ότι η Ελένη Πέτα συνδέεται ερωτικά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και είχα πέσει σε μεγάλη μελαγχολία, διότι δεν μπορούσα να επιβεβαιώσω το γεγονός. Τώρα, έσκασε η είδηση ότι είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο Σιγάλα. Τελικά, τι τρέχει με την Πέτα;
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Τον τελευταίο καιρό άκουγα συνέχεια ότι η Ελένη Πέτα συνδέεται ερωτικά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και είχα πέσει σε μεγάλη μελαγχολία, διότι δεν μπορούσα να επιβεβαιώσω το γεγονός. Λυτούς και δεμένους είχα βάλει, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια. Τα στοιχεία που έρχονταν ήταν τω όντι συγκεχυμένα. Οι μισοί έλεγαν "τα παιδιά ζουν ένα μεγάλο έρωτα. Η Ελένη στο πρόσωπο του γνώρισε τη μεγάλη αγάπη. Όλη τη μέρα είναι μαζί, πηγαίνουν για ψώνια, για καφέ, σινεμά, το βράδυ στο μαγαζί που τραγουδούν. Άσε, που τους είδαμε πιασμένους χεράκι, χεράκι να περπατούν στο Κολωνάκι και να δίνουν καυτά φιλιά". Αυτό το "τους είδαμε" δε σημαίνει απαραίτητα ότι την ώρα που αυτοί περίμεναν στο φανάρι, οι αοιδοί απέναντι έτυχε να έχουν ερωτικές περιπτύξεις. Κάποιος γνωστός, του γνωστού τους, ω γνωστέ, τους πληροφόρησε για τα νέα.

Άλλοι ήρθαν και μου είπαν: "Δεν τρέχει τίποτε μεταξύ τους. Η Πέτα προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό της με τον Ηλία Πουρσανίδη. Με τον Χατζηγιάννη είναι μόνο φίλοι. Άσε, που είναι μικρότερός της". Το μεσημέρι της Τετάρτης τα δεδομένα άλλαξαν. Η θεία μου με μεγάλη χαρά με πληροφόρησε ότι η Πέτα επιτέλους βρήκε τον άνθρωπό της. "Μην ακούς αυτά που λένε. Με τον Γιώργο Σιγάλα τα έχει. Τους είδε η φιλενάδα μου στο Κολωνάκι".

Ειλικρινά, έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τι να πιστέψω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αοιδός προτιμά το Κολωνάκι για τις βόλτες της. Η θεία, πάντως, επέμεινε στην εγκυρότητα της είδησης. "Παιδί μου τη θεία σου να ακούς που είμαι μανούλα στα κους, κους. Τα έχουν. Είδε άνθρωπός μου τον Σιγάλα στο ¨Φως¨ που εμφανίζεται η Ελένη". Ο καλαθοσφαιριστής λέγεται πως από τότε που άνοιξε το εν λόγω κέντρο έχει πάρει "αγκαζέ" το πρώτο τραπέζι πίστα και κάθε βράδυ είναι εκεί να καμαρώνει την "καλή" του. Αυτή, δε, ερωτευμένη ούσα του αφιερώνει όλα το πρόγραμμα της, ρίχνοντας του συνέχεια κλεφτές ματιές. Οι δύο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τους χωρισμούς τους. Αυτός με τη Βίκυ Κουλιανού κι αυτή με τον Πουρσανίδη.