Ερωτευμένος ο Βουτσάς

16.11.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, ενθουσιασμένη με τον Κώστα Βουτσά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή και τον έρωτα, είναι η θεία μου. Κι αυτό, διότι ο γνωστός ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένος. Η εκλεκτή ονομάζεται Σοφία Μπιλίτσα και είναι νεαρή ηθοποιός.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Ενθουσιασμένη με τον Κώστα Βουτσά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή και τον έρωτα, είναι η θεία μου. " Είδες ο Βουτσάς που σχεδόν είναι συνομήλικος μου; Συνέχεια ερωτευμένος είναι. Εσύ γιατί με καταπιέζεις και δε μ' αφήνεις να ερωτευτώ ένα παιδί της ηλικίας σου;" με ρώτησε με ένα ψευτοπαράπονο, αφού εδώ και καιρό έχει τυλίξει ένα συμμαθητή της μεγαλύτερης αδελφής μου.

Ο Βουτσάς - για να επιστρέψω στο θέμα μου - εδώ και λίγους μήνες είναι ερωτευμένος με μία νεαρή ηθοποιό ονόματι Σοφία Μπιλίτσα. Η γνωριμία τους έγινε σε μια επιθεώρηση όπου πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός και η Σοφία συμμετείχε. Μόλις την είδε, τα έχασε από την ομορφιά της κι αναφώνησε "Μπιλίτσα μου, κουκλίτσα μου τι μου κανες εσύ, τι σου κανα εγώ και πάω να τρελαθώ". Στην αρχή έβγαιναν ως συνάδελφοι με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης. Στα κέντρα για χορό, όπου πήγαιναν κάθονταν μαζί και μεταξύ τζόνι, λουλουδιών και Πλούταρχου, κατάλαβαν ότι έχουν περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα απ' ότι υπολόγιζαν.

Ο έρωτας δεν άργησε να γεννηθεί και η σχέση τους ήταν γεγονός. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες ζουν τον έρωτα τους διακριτικά. Όταν αποκαλύφθηκε το μυστικό τους, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος κι ευτυχισμένος. Αποκάλυψε, δε, ότι η Σοφία του συμπαραστέκεται στη δίαιτα που κάνει και πως χάρη της έχασε τόσα κιλά. Παιδί μου, έχει γίνει μινιόν. Για τέταρτο γάμο, βεβαίως, ούτε λόγος. Εκτός, ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοια σχέδια, ο Βουτσάς γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος θεσμός δεν του...πάει.
Αυτή την περίοδο, το ζευγάρι κάνει περιοδεία με το θίασο, όπου συμμετέχουν, ενώ όταν βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη φρόντιζαν να το ρίξουν λίγο έξω. Πήγαν στα "Άστρα" όπου άδουν οι Λιβιεράτος και Βαλάντης και το γλέντησαν δεόντως. Έριξαν τις γυροβολιές τους, τα λουλούδια και νωρίς το πρωί πήγαν για ύπνο.