Αυτοί που έφυγαν: η τύχη τους

20.11.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, την τύχη των παικτών του Big Brother ζήλεψε η κόρη της περιπτερούς και απειλεί τη μητέρα της ότι θα δηλώσει συμμετοχή. Βλέπει, ότι όσοι έχουν βγει από το Σπίτι, αποκαταστήθηκαν ή θα αποκατασταθούν επαγγελματικά και τα μυαλά της πήραν αέρα.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Την τύχη των παικτών του Big Brother ζήλεψε η κόρη της περιπτερούς και απειλεί τη μητέρα της ότι θα δηλώσει συμμετοχή. Η Μαρίτσα πάει να σκάσει από την επιμονή της νεαράς, καθότι δεν επιθυμεί το βλαστάρι της να γίνει ρεζίλι στη γειτονιά, αλλά και η ίδια να βγει στην εκπομπή και να έχει απέναντι τον Ανδρέα - Φρόυντ - Μικρούτσικο να λέει τα δικά του μέχρι να πάνε στις διαφημίσεις. Ωστόσο, δικαιολογημένα τα μυαλά της κόρης έχουν πάρει ολίγον αέρα, διότι μέχρι στιγμής όσοι έχουν βγει από το Σπίτι, αποκαταστήθηκαν ή θα αποκατασταθούν επαγγελματικά.

Ο Φίλιππος αν και πήρε πολύ νωρίς πόδι, είχε αρκετές προτάσεις απ' όσους εκτίμησαν τις γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες. Μια γυμνάστρια, ονόματι Σοφία Παθέκα έσπευσε να του προτείνει να ενώσουν τα ταλέντα τους σε ένα γυμναστήριο για πολύ προχωρημένους. Η μεγάλη, όμως, αναγνώριση ήρθε από το Νίκο Φώσκολο. Ο Φίλιππος είχε περάσει να ευχηθεί στο πάρτι για τα 2.500 χιλιάδες επεισόδια της "Λάμψης" κι ενώ έτρωγε το δεύτερο κομμάτι από την τούρτα, ο "πατέρας" του έπους κατάλαβε ότι ο καρατέκας μπορεί να παίξει στη σειρά, σε μια γκάμα ρόλων. Από τον εραστή μέχρι τον σχιζοφρενή δολοφόνο με το μπλέντερ.

Της Μαίρης η πορεία είναι πάνω κάτω γνωστή. Γυμνά, γυμνά και πάλι γυμνά, ενώ την περίοδο αυτή κάνει περιοδεία στα ανά την Ελλάδα κλαμπ, καθότι είναι η "εθνική μας μπαργούμαν". Μόλις τελειώσει -τώρα βρίσκεται κάπου στα Γρεβενά - θα αναλάβει εκπομπή σε ραδιόφωνο. Η Ρέα ετοιμάζει πυρετωδώς το βιβλίο μαγειρικής που θα εκδοθεί από γνωστό Οίκο των Αθηνών. Μέσα σε αυτό θα περιέχεται μια συνταγή η επονομαζόμενη "Τα σουτζουκάκια του Γιώργου και του Πρόδρομου".

Η Ελίνα, πάλι, θα υπηρετήσει την υποκριτική Τέχνη στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη. Οι δύο γυναίκες θα πρωταγωνιστήσουν σε κωμική σειρά, ενώ ο ρόλος της Ελίνας είναι ακόμη προς συζήτηση.
Η Κατερίνα μόλις βγήκε από το Σπίτι, οπότε δεν έχουν έλθει ακόμη οι προτάσεις. Μέχρι να γίνει αυτό, πήρε τον Μάουρο και τα δυο της αδέλφια και πήγαν στο "Γκάζι" όπου άδουν ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και οι ONE. Η νεαρά το έριξε έξω, ενώ οι καλλιτέχνες έστειλαν το γκαρσόνι να της παραγγείλει να περάσει από τα καμαρίνια τους. Ήθελαν να τη ρωτήσουν αν έχει δει κάνα όνειρο για αυτούς και την καριέρα τους. Στην έξοδο την περίμενε ο Ηλίας Μαροσούλης, ιδιοκτήτης του κέντρου, ρωτώντας τη με αγωνία: "Τι λέει η έκτη σου αίσθηση, θα πετύχει το σχήμα Βανδή - Ρουβάς ή θα καταστραφώ οικονομικά";