Δεν χωρίζουν τα παιδιά!

21.11.2001
Αγαπημένη μου Δημητρούλα, τον τελευταίο καιρό πολύ με είχαν ζαλίσει όλες εκείνες οι φήμες που ήθελαν την Χριστίνα Παππά να περνάει κρίση στον γάμο της με τον Kλαούντιο Κολτεμπέλα και να... ασχολείται με κάποιον γοητευτικό Ιταλό (όχι τον Κλαούντιο) εκεί όπου βρίσκεται αυτήν την εποχή για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Και όμως, μην πιστεύεις τίποτα, γιατί τα παιδιά είναι μια χαρά μαζί, καθόλου τσακωμένοι , ούτε στα πρόθυρα διαζυγίου!
Αγαπημένη μου Δημητρούλα,

έχω να σου πω κάτι, που είμαι σίγουρη ότι πολύ θα σε χαροποιήσει, γιατί ξέρω ότι είσαι άνθρωπος καλόψυχος που θέλει να βλέπει γύρω του ευτυχισμένα ζευγάρια.

Τον τελευταίο καιρό πολύ με είχαν ζαλίσει όλες εκείνες οι φήμες που ήθελαν την Χριστίνα Παππά να περνάει κρίση στον γάμο της με τον Kλαούντιο Κολτεμπέλα και να... ασχολείται με κάποιον γοητευτικό Ιταλό (όχι τον Κλαούντιο) εκεί όπου βρίσκεται αυτήν την εποχή για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Και όμως, μην πιστεύεις τίποτα, γιατί τα παιδιά είναι μια χαρά μαζί, καθόλου τσακωμένοι , ούτε στα πρόθυρα διαζυγίου!
Την Δευτέρα που μας πέρασε, τους είδαμε χεράκι - χεράκι στην επίδειξη του Μάκη Τσέλιου και, σε διαβεβαιώνω, καμία υποψία για παρελθόντα τσακωμό δεν μας άφησαν. Τι κακό είναι πια αυτό βρε Δημητρούλα μου; Δεν προλαβαίνεις να πας ένα ταξιδάκι (και δη για δουλειά), να γνωρίσεις καινούργια άτομα, αμέσως βγαίνουν να πουν ότι χωρίζεις. Είναι αυτό που λένε "ο ενδιαφερόμενος τα μαθαίνει πάντα τελευταίος", όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν πιστεύω τα παιδιά να χώριζαν και να μην το ήξερε ο ένας από τους δύο...

Εμείς, να τους φτύσουμε (για να μην τους ματιάσουμε, μην φανταστείς τίποτα άλλο, μια χαρά είναι τα παιδιά!) και να τους ευχηθούμε να είναι πάντα έτσι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, όπως δείχνουν!