Το party του Μαζωνάκη

23.11.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, επειδή ξέρω ότι είσαι λάτρης της ελληνικής μουσικής και επιδίδεσαι με ζήλο σε λικνίσματα και κάθε άλλου είδους μουσικά καλέσματα, θα σε ενημερώσω για κάτι που έχει να κάνει με τον εν λόγω χώρο. Την Τρίτη ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε την επίσημη παρουσίαση του καινούργιου του δίσκου, "Κοίτα με" στο Liberty club στο Μαρούσι, και από ό,τι έμαθα έγινε χαμός!
Αγαπημένε μου Λευτέρη,
επειδή ξέρω ότι είσαι λάτρης της ελληνικής μουσικής και επιδίδεσαι με ζήλο σε λικνίσματα και κάθε άλλου είδους μουσικά καλέσματα, θα σε ενημερώσω για κάτι που έχει να κάνει με τον εν λόγω χώρο.
Την Τρίτη ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε την επίσημη παρουσίαση του καινούργιου του δίσκου, "Κοίτα με". Το happening έλαβε χώρα στο Liberty club στο Μαρούσι, δίπλα στον Antenna, και έδωσαν το παρόν πολλά πρόσωπα της showbiz. Χαμός, έμαθα, έγινε!
Στο πλευρό του τραγουδιστή ήταν σύσσωμη η νεοφερμένη δισκογραφική εταιρεία Heaven, ανάμεσα στους οποίους ο Θοδωρής Κυριακού, η 'Αλκηστις Μαραγκουδάκη και ο Γιώργος Λεβέντης, καινούργιος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του από 1/01/2002, οι οποίοι έσπευσαν να συγχαρούν τον Γιώργο. Εκείνος έλαμπε από ευτυχία. Καιρό είχε να νιώσει τόσο... οικογενειακά το παιδί και φαίνεται να βρήκε την ησυχία του. Δεν ξέρω αν η προηγούμενη εταιρεία του, η Universal, τον ικανοποιούσε, πάντως στην οικογένεια του Antenna νιώθει άλλος άνθρωπος.

Περιττό να σου πω ότι, εκτός από την επαγγελματική του οικογένεια, στην παρουσίαση του δίσκου του παρέστη και η βιολογική του, καθώς οι γονείς του και οι αδερφές του ήταν... πρώτο τραπέζι πίστα και καμάρωναν τον κανακάρη τους. Φυσικά, δεν έλειπε και η επί σκηνής σύντροφος του Γιώργου Μαζωνάκη στο Γκάζι, Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία, ερωτηθείσα για την σχέση της με τον συνάδελφό της και τις φήμες που τους θέλουν στα μαχαίρια, είπε χαμογελώντας ότι όλα είναι ψέματα, ότι αγαπάει πάρα πολύ τον Γιώργο και ότι η συνεργασία τους είναι άριστη.

Εκεί ήταν και ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος πήρε... μεταγραφή από την Sony Music, μαζί με τον πατέρα του Αντώνη, στη Heaven, αλλά και η Β' Μις Κόσμος Εβελίνα Παπαντωνίου, η σχέση της οποίας με τον τιμώμενο τραγουδιστή είχε τα μάλα απασχολήσει τις κοσμικές στήλες. Τώρα, αν με ρωτήσεις πάνω σ' αυτό, δεν ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει, πάντως οι δυο τους κάνουν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις. Κατά τη γνώμη μου, τα παιδιά είναι μόνο φίλοι, απλώς πολλοί παρεξηγούν το... κολλητιλίκι και βγάζουν άλλα συμπεράσματα. Αλλά, Λευτεράκο μου, και να τα έχουν τα παιδιά, εμάς τι μας νοιάζει; Σάμπως μας κάθονται στον λαιμό;

Εγώ αυτό που έχω να σχολιάσω είναι ότι η Heaven όλο ανοίγματα κάνει και στο τέλος όλοι οι τραγουδιστές εκεί θα έχουν συμβόλαιο... 'Οσο για τα νέα τραγούδια του Μαζωνάκη, γνώμη δεν έχω, γιατί δεν έχω προλάβει να τα ακούσω. Είμαι σίγουρη ότι θα με ενημερώσεις εσύ, πριν από όλους τους άλλους!