Η γιορτή της Κατερίνας στο Prime

27.11.2001
Αγαπημένη μου Ειρήνη, την γιορτή του είχε προχθές το Κατερινάκι του Big Brother και ετοίμασε super εξόρμηση με τους φίλους της στο Prime. Σύσσωμοι οι αποχωρήσαντες αλλά και πολλοί φίλοι της συνέθεσαν την παρέα της βραδιάς και έσπευσαν να διασκεδάσουν με την εορτάζουσα. Εκεί ήταν και η Μαίρη, η οποία συνήθως απουσιάζει από τις ομαδικές εξόδους των παιδιών.
Αγαπημένη μου Ειρήνη,

την γιορτή του είχε προχθές το Κατερινάκι του Big Brother και ετοίμασε super εξόρμηση με τους φίλους της στο Prime. 'Aλλωστε, έρχονται και τα γενέθλιά της την 1η Δεκεμβρίου (τόσες φορές που το είχε πει στα παιδιά, δεν μπορούσα να μην το θυμάμαι!) και σκέφτηκε να το συνδυάσει. Σύσσωμοι οι αποχωρήσαντες αλλά και πολλοί φίλοι της συνέθεσαν την παρέα της βραδιάς και έσπευσαν να διασκεδάσουν με την εορτάζουσα. Εκεί ήταν και η Μαίρη, η οποία συνήθως απουσιάζει από τις ομαδικές εξόδους των παιδιών. Λίγο νωρίτερα, είχε εμφανιστεί ζωντανά στην εκπομπή του Big Brother μαζί με τον Αντρέα Μικρούτσικο και είχε μιλήσει στους έσω. Για να μην στα πολυλογώ, η Κατερίνα είχε πολλά κέφια εκείνο το βράδυ, τόσα που ζήτησε ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' από την παραγωγή που... της έκανε δώρο το τραπέζι!

Ο Φίλιππος τα είχε πιει για τα καλά, καθώς, όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους που πήγαν να του αποσπάσουν μια δηλωσούλα, έχει πολλές φίλες που γιόρταζαν και από το πρωί της Κυριακής έπινε! Γι' αυτό εμείς θα πρέπει να τον συγχωρήσουμε αν είπε και καμιά βλακεία. Εγώ προσωπικά, πάντως, Ειρήνη μου, όσες φορές έχει τύχει να διαβάσω συνεντεύξεις του Φίλιππου, ποτέ δεν βγάζω νόημα, όλο ασυναρτησίες και ανακολουθίες είναι ο εθνικός μας καρατίστας, οπότε δεν παρεξήγησα την συμπεριφορά του. 'Οσο για την Ελίνα και την Ρέα, ωσάν κολλητές της Κατερίνας, έλαμπαν από χαρά, σαν να γιόρταζαν οι ίδιες ένα πράγμα. Η Ρέα με λίγα παραπανίσια κιλά (φαίνεται πως η μαγειρική έχει το... κόστος της. Φαντάσου σε λίγο καιρό να γίνει σαν την Βέφα Αλεξιάδου και να παρουσιάζει εκπομπή μαγειρικής! Λες τότε ο κοντοστούπης που την είχε ζητήσει σε γάμο να επιμένει ακόμα...;) και η Ελίνα, χαμογελαστή όλη την ώρα (αναρωτιέμαι δεν πονάει το στόμα της;), κάθονταν καμαρωτές ως το νέο αίμα των Ελλήνων celebrities και ζούσαν στιγμές μεγάλης ευτυχίας.

Δίπλα στο Κατερινάκι και ο αντικειμενικότατος μεγάλος της αδερφός (τον θυμάμαι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ερωτηθείς για το ποια κοπέλα συμπάθησε από το Σπίτι, να λέει ''την αδερφή μου και μόνο την αδερφή μου''), ο οποίος στιγμή δεν την άφησε από τα μάτια του.

Εχθές, πάντως, ο ''Πρωινός Καφές'' είχε και πάλι καλεσμένη την Κατερίνα Κοντόλαιμου, η οποία είπε ότι θέλει να κάνει καριέρα στο χώρο του θεάματος ή στο modeling! Εύγε Κατερίνα! Εκεί δήλωσε και πως ο Μάουρο έφυγε για την Ιταλία και ότι ''ο χρόνος θα δείξει'' τι θα γίνει στο μέλλον, όμως στο πάρτυ της στο Prime, όταν ρωτήθηκε για το που βρίσκεται ο αγαπημένος της, απάντησε όλο νόημα ''στο Σπίτι...''. Τώρα Ειρήνη μου ή σε διπλό ταμπλό το παίζει η έξι αισθήσεων κοπέλα ή πολύ μπερδεμένη και προβληματισμένη είναι, ως προς το τι θέλει... Τα συμπεράσματα δικά σου... Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά!