Ο Kostetsos, η Ζυγούλη, η Ρέα και η επίδειξη

28.11.2001
Αγαπημένη μου Όλγα, ένας μικρός πανικός έχει δημιουργηθεί στο χώρο του modeling με πρωταγωνιστές τον Vasilios Kostetsos, την Κάτια Ζυγούλη, τη Ρέα Τουτουντζή και τη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που έκανε το βράδυ της Δευτέρας.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Ένας μικρός πανικός έχει δημιουργηθεί στο χώρο του modeling με πρωταγωνιστές τον Vasilios Kostetsos, την Κάτια Ζυγούλη, τη Ρέα Τουτουντζή και τη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που έκανε το βράδυ της Δευτέρας. Ο γνωστός σχεδιαστής, ευαισθητοποιημένος στο θέμα του καρκίνου του μαστού, σκέφτηκε πως πρέπει κι αυτός να προσφέρει κάπως. Αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει μία επίδειξη μόδας, όπου θα παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν. Ως σχεδιαστής διεθνών προδιαγραφών, που είναι, σκέφτηκε και κατάφερε να φέρει μοντέλο από το εξωτερικό. Την Τάσα συγκεκριμένα, φίλη του Αλβέρτου του Μονακό. Επειδή, δε, ο σκοπός ήταν ιερός κι άκρως φιλανθρωπικός, το εν λόγω μοντέλο δεν έλαβε για την εμφάνιση της το ποσό που εισπράττει συνήθως (70 εκατομμύρια), αλλά το συμβολικό ποσό των...25 εκατομμυρίων δραχμών.

Ασυζητητί, η επιτυχία αυτή του Vasilios είναι παγκόσμια και χρήζει συγχαρητηρίων. Ωστόσο, θα θεωρείτο απόλυτη επιτυχία, αν στην επίδειξη έπαιρναν μέρος το διεθνούς ακτινοβολίας ελληνικό μοντέλο, Κάτια Ζυγούλη και το υποκριτικών καταβολών μοντέλο, Ρέα Τουτζουντζή. Κι εδώ, ξεκινάει το μπάχαλο, καθότι μία μέρα πριν την επίδειξη ο σχεδιαστής σε γνωστή εφημερίδα, έκανε δηλώσεις απογοήτευσης και πικρίας που τα άνωθεν κορίτσια ακύρωσαν την εμφάνιση τους την τελευταία στιγμή, επειδή απαίτησαν το αστρονομικό - συγκριτικά με την Τάσα - ποσό των...300 χιλιάδων δραχμών. Πόσο που ο Vasilios δύναται να καταβάλει, αλλά δεν το έκανε, διότι η επίδειξη δεν ήταν για δική του προβολή, αλλά για ιερό σκοπό.

Οι κοπέλες, τήρησαν σιγή ιχθύος, όχι όμως και το πρακτορείο που της εκπροσωπεί, όπου σύμφωνα με αυτούς, ο Vasilios - απ' ότι κατάλαβα εγώ - προκάλεσε τον σάλο αυτό για να δημιουργήσει ντόρο για το χάπενινγκ. Κι αυτό, διότι τη μέρα που ο σχεδιαστής τους ζήτησε την Κάτια του ξεκαθάρισαν πως το μοντέλο είναι διεθνούς φήμης και δεν αποκλείεται τη μέρα αυτή να έχει δουλειά στο εξωτερικό. Αν συνέβαινε αυτό, σαφώς και θα την προτιμούσε. Δυστυχώς για τον Vasilios η αγγλική Vogue της είχε μια δουλειά στα σκαριά, αλλά δεν ήταν σίγουρη. Το πρακτορείο τον ενημέρωσε σχετικά, όμως αυτός δεν βάσταξε τέτοια προσβολή. "Δεν μπορούν να μου φερθούν εμένα λες και είμαι κάποιος ράφτης της οδού Νίκης" είπε και τους έστειλε φαξ. Αυτό ήταν γραμμένο στην αγγλική, καθότι Kostetsos είναι αυτός και με λίγα λόγια τους έλεγε: "Δεν θέλω κανένα κορίτσι σας". Έλα, όμως που αργότερα άρχισε να παίρνει ένα, ένα τα κορίτσια του πρακτορείου, με πρώτη και καλύτερη την Τουτουντζή, η οποία τον παρέπεμψε στο πρακτορείο. Για να μη στα πολυλογώ, το τελικό συμπέρασμα είναι το εξής: τα δύο μοντέλα έχουν ευαισθησίες και ο Vasilios κατέχει την αγγλική. Το ερώτημα, όμως που μένει είναι ένα: Η ταρίφα της Τάσα είναι τόσο υψηλή ελέω Αλβέρτου;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ