Τρόμαξε πάλι η Λιζ

15.01.2002
Αγαπημένη μου Ειρήνη, το χάρο με τα μάτια της είδε πάλι τις προάλλες η πανέμορφη εγκυμονούσα, Λιζ Χάρλεϊ, όταν γυρνώντας από το σπίτι του Σκωτσέζου σκηνοθέτη Guy Louthan αντίκρυσε ένα θέαμα που θα το θυμάται σε όλη της τη ζωή...
Αγαπημένη μου Ειρήνη,

το χάρο με τα μάτια της είδε πάλι τις προάλλες η πανέμορφη εγκυμονούσα, Λιζ Χάρλεϊ, όταν γυρνώντας από το σπίτι του Σκωτσέζου σκηνοθέτη Guy Louthan αντίκρυσε ένα θέαμα που θα το θυμάται σε όλη της τη ζωή...

Το μαύρο πανάκριβο Volvo αυτοκίνητο του διάσημου μοντέλου - ηθοποιού είχε γίνει αντικείμενο... βανδαλισμών, καθώς άγνωστος πέταξε με... άχτι ένα τούβλο στο τζάμι του οδηγού, με αποτέλεσμα να θρυμματιστεί ολοκληρωτικά. Η έγκυος σοκαρίστηκε μέχρι τρόμου από το θέαμα, καθώς το τελευταίο διάστημα περνά δύσκολες στιγμές και αυτό απετέλεσε το κερασάκι στην τούρτα!

Ξέρεις τι είναι, Ειρήνη μου, να προσπαθείς να είσαι ήρεμη με το μωρό στην κοιλιά σου, να έχεις τον πατέρα του, ο οποίος το αρνείται, και να υπάρχει και ένας παρανοϊκός που σε κυνηγά; Λογικό είναι να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει πιο δυστυχισμένος άνθρωπος, από σένα, πάνω στον κόσμο. Η Λιζ συνέδεσε αμέσως το περιστατικό με τον άντρα που την παρακολουθεί και έσπευσε στην αστυνομία να βρει το δίκιο της... και την ηρεμία της!

Τελικά όμως, εκείνοι την καθησύχασαν, επιβεβαιώνοντάς της ότι επρόκειτο για κάποιον άσχετο βάνδαλο που ξέσπασε τυχαία πάνω στο αυτοκίνητό της, χωρίς να έχει κάτι προσωπικό μαζί της. Τώρα θα με ρωτήσεις, και που το ξέρουν αυτοί... Θα σε γελάσω Ειρήνη μου, γιατί δεν το ξέρω, πάντως καλό θα ήταν να βρεθεί άκρη γιατί το Λιζάκι είναι ευαίσθητο και μπορεί να τρόμαζε τόσο, ώστε να έχανε το παιδί και τότε τι θα έβρισκαν να της πουν! Αχ το καημένο το κορίτσι, τι τραβάει!