'Εληξε το σήριαλ με τα δαχτυλίδια

15.01.2002
Αγαπημένε μου Βασίλη, ανακωχή 'υπέγραψε' το διάσημο ζευγάρι Πιτ - 'Ανιστον με την σχεδιάστρια κοσμημάτων, Σύλβια Νταμιάνι. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι, πάντως το πανέμορφο ζευγάρι είχε μηνύσει τη σχεδιάστρια και την επιχείρησή της, επειδή αντέγραψε και πουλούσε σε πολλαπλά αντίτυπα τα δαχτυλίδια των γάμων τους.
Αγαπημένε μου Βασίλη,

ανακωχή 'υπέγραψε' το διάσημο ζευγάρι Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ 'Ανιστον με την Ιταλίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Σύλβια Νταμιάνι. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι, πάντως το πανέμορφο ζευγάρι είχε μηνύσει τη σχεδιάστρια και την επιχείρησή της, επειδή αντέγραψε και πουλούσε σε πολλαπλά αντίτυπα τα δαχτυλίδια των γάμων τους (τα οποία είχε σχεδιάσει ο Μπραντ!), ενώ είχε συμφωνήσει να μην το κάνει.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν γίνει έξαλλοι, καταλαβαίνεις τώρα, αν ήθελαν να μοιράσουν αντίτυπα των δαχτυλιδιών τους, το έκαναν και μόνοι τους, δεν χρειάζονταν την βοήθεια της Σύλβια. Τελικά, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό και αποφάσισαν να διακόψουν τις διαδικασίες, που θα οδηγούσαν στο δικαστήριο.

Ο Μπραντ θα σχεδιάσει αποκλειστικά μια σειρά κοσμημάτων για τη Νταμιάνι, ενώ η Τζένιφερ θα πρωταγωνιστήσει σε μια διεθνή διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας, η οποία θα σταματήσει να πουλά αντίτυπα των διάσημων δαχτυλιδιών! Η μέχρι τώρα διαμάχη, αποδόθηκε από τις δύο πλευρές σε ατυχή... παρεξήγηση και το γεγονός έλαβε -οριστικά πλέον - αίσιο τέλος! Προβλήματα που έχουν πια αυτοί οι διάσημοι Βασίλη μου... Ξέρεις τι είναι να έχει τις βέρες του γάμου σου - εκτός από εσένα και τη σύζυγό σου - όλος ο κόσμος; Τραγικό το βρίσκω...

Να σου θυμίσω, ότι τα αυθεντικά δαχτυλίδια είναι από λευκόχρυσο και διαμάντια και έχουν χαραγμένα τα ονόματα των συζύγων, ''Brad 2000'' και ''Jen 2000'' αντίστοιχα.