Η απάντηση της Ελεονώρας στον πρώην!

09.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και η Ελεονώρα Μελέτη περίμενε καιρό ώστε να πει την τελευταία της κουβέντα στο θέμα με τον πρώην αρχισυντάκτη της, Νάσο Γουμενίδη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και η Ελεονώρα Μελέτη περίμενε καιρό ώστε να πει την τελευταία της κουβέντα στο θέμα με τον πρώην αρχισυντάκτη της, Νάσο Γουμενίδη. Είναι γνωστό ότι οι δύο πρώην συνεργάτες δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις - μάλλον δεν είχαν καθόλου σχέσεις - ειδικά τον τελευταίο καιρό, πριν ο Γουμενίδης ξανά μανά δηλώσει παραίτηση, η οποία κι έγινε αποδεκτή σε... πανηγυρικό κλίμα.

Η Ελεονώρα δεν είχε αναφερθεί ποτέ στο θέμα, ακόμη κι όταν ο πρώην αρχισυντάκτης της άφηνε σε δηλώσεις του διάφορα υπονοούμενα. Επειδή, όμως, κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο, η Μελέτη θεώρησε πως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να δώσει την απάντηση της. Και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. «Έσφαξε» τον πρώην συνεργάτη της με το βαμβάκι.

Έτσι, στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, που ήταν καλεσμένη, είπε ότι η εκπομπή της έχει βρει το δρόμο της και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, επειδή άλλαξαν αρχισυντάκτη. Πριν δεν είχαν, γι’ αυτό και ήταν πολλά τα προβλήματα. Έπλεξε, δε, το εγκώμιο του νέου αρχισυντάκτη, Νίκου Νάνου που είναι πρώην του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το έκανε με τέτοιο τρόπο που έλεγες ότι αυτή ή την «πληρώνει» ο αρχισυντάκτης, κολακεία και 100 ευρώ ή κάνει το... φωνάζει ο κλέφτης για να ακούσει ο νοικοκύρης (δες Γουμενίδης). Μάλλον το δεύτερο είναι, διότι είπαμε η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]