Στην τελική ευθεία η Ελένη!

10.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στον τελευταίο μήνα μπήκε η Ελένη Μενεγάκη και μαζί όλοι εμείς, που ζούμε την τρίτη εγκυμοσύνη της σα να είναι δική μας. Και παρόλο που «εμείς» νιώθουμε μία κούραση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στον τελευταίο μήνα μπήκε η Ελένη Μενεγάκη και μαζί όλοι εμείς, που ζούμε την τρίτη εγκυμοσύνη της σα να είναι δική μας. Και παρόλο που «εμείς» νιώθουμε μία κούραση και βάρος και θέλουμε να ξεκουραστούμε στο σπίτι μέχρι να «γεννήσουμε», δεν ισχύει το ίδιο με την Ελένη. Όπως στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες, έτσι και τώρα η παρουσιάστρια σκοπεύει να παρουσιάζει την εκπομπή της μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ακόμη κι αν της σπάσουν on air τα νερά. Εξάλλου, η Ελένη δεν είχε αυτό το άγχος στα δύο πρώτα παιδιά της, γιατί να το έχει τώρα που είναι κι έμπειρη; Την ακριβή ημερομηνία που θα γεννήσει δεν τη γνωρίζει ούτε η ίδια, όμως από τις 10 Ιανουαρίου που μπήκε στο μήνα της ανά πάσα στιγμή, μπορεί να γίνει. Η Μενεγάκη δεν γνωρίζει ούτε το φύλο του παιδιού και δεν έχει καμία αγωνία αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Άγχος έχουν μόνο ο Άγγελος και η Λάουρα, οι οποίοι με αγωνία περιμένουν το νέο αδελφάκι τους.

Ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες της Ελένης; Καταρχήν, θα λείψει από την εκπομπή της τέσσερις με πέντε εβδομάδες και οι αντικαταστάτες της θα είναι ένας για κάθε μία εβδομάδα. Από τα ονόματα που ακούγονται σίγουροι είναι η Ναταλία Γερμανού, Μπέτυ Μαγγίρα και Φώτης Σεργουλόπουλος με την Μαρία Μπακοδήμου. Από εκεί και πέρα ακούγονται και τα ονόματα της Βίκυ Χατζηβασιλείου κι Έλενας Κατρίτση, χωρίς όμως να είναι σίγουρες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]