Επικίνδυνες συνήθειες...

16.01.2001
Επιδημία...γάμου έπεσε στην ελληνική show-biz με το που μπήκε η νέα χρονιά. Εφόσον έφυγε το δίσεκτο 2000 τα περισσότερα ζευγάρια έσπευσαν να επισημοποιήσουν τον ερωτά τους, κάνοντας ένα ακόμη βήμα πρίν ανέβουν τα σκαλοπάτια της εκκλησίας.
Επιδημία...γάμου έπεσε στην ελληνική show-biz με το που μπήκε η νέα χρονιά. Εφόσον έφυγε το δίσεκτο 2000 τα περισσότερα ζευγάρια έσπευσαν να επισημοποιήσουν τον ερωτά τους, κάνοντας ένα ακόμη βήμα πρίν ανέβουν τα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Σε στενό οικογενειακό κύκλο ο μπασκετμπολίστας Φράνκο Νάκιτς και η αγαπημένη του Μαρίνα Βερνίκου -κόρη του γνωστού εφοπλιστή - πέρασαν βέρες, επισημοποιώντας τη σύντομη, αλλά ουσιαστική γνωριμία τους. Αυστηρώς οικογενειακός ήταν και ο αρραβώνας της Σοφίας Παθέκα και του εκλεκτού της Τάκη, οι οποίοι προτίμησαν να γιορτάσουν τη χαρά τους σε ταβέρνα του Ψυρρή.
Τα σκαλιά του Δημαρχείου προτιμούν να ανέβουν δυο ζευγάρια. Η Ελένη Κούρκουλα με το που βγήκε το διαζύγιό της με τον Διαγόρα Χρονόπουλο φρόντισε να...αποκαταστήσει άμεσα τον Διονύση Παναγιωτάκη, όπως και η Λήδα Ματσάγκου τον Κυριάκο Κοσμίδη. Και οι δυο κυρίες θα έρθουν εις γάμου κοινωνίαν πολύ σύντομα, ενώπιων μαρτύρων και δημάρχου, αφού θα κάνουν πολιτικό γάμο. Τέλος, το ζεύγος Μενεγάκη - Λάτσιου επέλεξαν να κάνουν το γάμο τους στην καρδιά της Άνοιξης, μια και είναι η κατεξοχήν εποχή για ερωτευμένους και ρομαντικούς. Το μυστήριο θα γίνει σε αυστηρά κλειστό κύκλο, ενώ η ημερομηνία αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό.