Ορκίζομαι να μην ξαναπαντρευτώ!

17.01.2001
Φρένο στους γάμους αποφάσισε να βάλει η Λιζ Τέιλορ, η οποία μάλιστα ορκίστηκε πως αν ξαναντυθεί -για πολλοστή φορά- νύφη "φωτιά να πέσει να την κάψει". Η μεγάλη ηθοποιός σε συνέντευξη της στο CNN δήλωσε πως αποκλείεται να ξαναπαντρευτεί .
Φρένο στους γάμους αποφάσισε να βάλει η λιζ Τέιλορ, η οποία μάλιστα ορκίστηκε πως αν ξαναντυθεί -για πολλοστή φορά- νύφη "φωτιά να πέσει να την κάψει". Η μεγάλη ηθοποιός σε συνέντευξη της στο CNN δήλωσε πως αποκλείεται να ξαναπαντρευτεί -έχει ήδη οκτώ γάμους στο ενεργητικό της- , όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζήσει στο μέλλον με κάποιον. Κι αυτός δεν είναι δύσκολο να βρεθεί αφού η Τέιλορ δεν ζητάει πολλά...πράγματα. "Απλά" θα ζούσε με έναν άντρα, ο οποίος θα ήταν χαριτωμένος, έξυπνος, συμπονετικός και με έντονη αίσθηση του χιούμορ.
Πάντως από όλους τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της 69χρονης σταρ, αυτή ξεχωρίζει τον Ρίτσαρντ Μπάρντον -είχαν παντρευτεί δυο φορές- και τον Μάικλ Τοντ, τον οποίο δεν πρόλαβε να...χωρίσει, αφού σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα 13 μήνες μετά το γάμο τους. Καλά λόγια έχει να πει και για τον ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Τζον Γουόρνερ, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για σύντομο χρονικό διάστημα.
Αντίθετα, η Τέιλορ θέλει να ξεχάσει τον Εντι Φίσερ - παντρεύτηκαν το 1958- παρόλο που τον "έκλεψε" κυριολεκτικά μέσα από την αγκαλιά της Ντέπι Ρέινολντς. Πάντως, η γυναίκα με τα βιολετί μάτια δεν εξήγησε τους λόγους που δεν θέλει να μιλάει για τον Φίσερ. Αραγε της φέρθηκε άσχημα ή δεν θέλει να "ξύσει" τις πληγές της συνεργάτιδάς της -σε τηλεοπτική παραγωγή- Ρέινολντς;