Οταν κατέρρευσε ο κόσμος της Λιζ Χάρλεϊ

09.07.2002
Αγαπημένη μου Εύη, "Ο κόσμος μου κατέρρευσε!", αναφώνησε η Λιζ Χάρλεϊ μόλις μόλις χώρισε από τον έρωτα της ζωής της Στιβ Μπινγκ. Μην ξεχνάς ότι ο χωρισμός επήλθε λίγες ημέρες αφότου ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. Το ψυχικό αυτό τραύμα αντί να επουλωθεί .... έγινε μεγαλύτερο όταν τα προσωπικά της συνέπεσαν χρονικά με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.
Αγαπημένη μου Εύη,


"Ο κόσμος μου κατέρρευσε!", αναφώνησε η Λιζ Χάρλεϊ μόλις μόλις χώρισε από τον έρωτα της ζωής της Στιβ Μπινγκ. Μην ξεχνάς ότι ο χωρισμός επήλθε λίγες ημέρες αφότου ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος.
Το ψυχικό αυτό τραύμα αντί να επουλωθεί .... έγινε μεγαλύτερο όταν τα προσωπικά της συνέπεσαν χρονικά με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. ''Ηταν μια δύσκολη εβδομάδα. Ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος. Ο Μπινγκ και εγώ χωρίζαμε. Εκοψα το κάπνισμα, το αλκοόλ, το καφέ. Και τότε ήρθε και η 11η Σεπτεμβρίου. Ο κόσμος μου κατέρρευσε και τότε όλος ο κόσμος κατέρρευσε'', τόνισε. Τώρα δεν μπορώ να κατηγορήσω την κοπέλα και να την χαρακτηρίσω γκαντέμισσα, αλλά μου φαίνεται ύποπτη η χρονική αυτή συγκυρία αφού ... κατέρρευσαν δύο κόσμο ταυτόχρονα!

Η διαμάχη για το ποιος είναι ο μπαμπάς του μωρού τελείωσε αναίμακτα τον περασμένο μήνα, αφού οι εξετάσεις DNA απέδειξαν περίτρανα ότι ο Μπινγκ είναι ο πατέρας του μικρού Ντάμιαν. Ετσι, η δικαιωμένη μάνα περιμένει ένα σημαντικό ποσό για το μεγάλωμα του γιού της. Δηλώνει μάλιστα ότι αυτή θα είναι η ''χορηγός'' για το γιό της και ότι θα του διδάξει να σέβεται τον πατέρα του. ''Αν έχεις μεγαλώσει μαθαίνοντας να μην βουλιάζεις στα κατώτερα στρώματα της ανθρώπινης φύσης, τότε δεν το κάνεις'' είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας άναυδους τους δημοσιογράφους.