Παντρεύτηκε ο Κούγιας!

25.01.2001
Η ημερομηνία 24/01/01 θα περάσει στην παγκόσμια Ιστορία των κοσμικών, εξαιτίας του γάμου του Αλέξη Κούγια. Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών εγκατέλειψε κι επισήμως το κλαμπ των εργένηδων -που τόσο πιστά υπηρετούσε όλα αυτά τα χρόνια- για χάρη της Εύης Βατίδου
Η ημερομηνία 24/01/2001 θα περάσει στην παγκόσμια Ιστορία των κοσμικών, εξαιτίας του γάμου του Αλέξη Κούγια. Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών εγκατέλειψε κι επισήμως το κλαμπ των εργένηδων -που τόσο πιστά υπηρετούσε όλα αυτά τα χρόνια- για χάρη της Εύης Βατίδου. Μιας 25χρονης μοντέλας η οποία δεν κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει να ανέβουν μαζί τα σκαλιά. Μετά από τρεις μήνες δεσμού, αρκετή τσαχπινιά και ατελείωτες "φιλολογικές" συζητήσεις ο Αλέξης είπε το 'ναι'.
Ο γάμος τους έγινε ενώπιον 1.300 φίλων, συγγενών και περίεργων περαστικών -πως λέμε είδα φως και μπήκα;- οι οποίοι φρόντισαν να επιβεβαιώνουν μέσω των τηλεοπτικών σταθμών τον ελληνικό λαό πως "ναι ο Κούγιας παντρεύτηκε!". Το μυστήριο έγινε στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη, στο Κολωνάκι που τις ώρες εκείνες μετατράπηκε σε "πασαρέλα" από τις φίλες τις νύφης, αλλά και τις επίσημες προσκεκλημένες, οι οποίες τίμησαν δεόντως τους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές. Η κυκλοφορία στη Σκουφά είχε κλείσει αλλά αυτό δεν έχει σημασία, αφού ήταν για καλό σκοπό.
Μετά από λίγο "στήσιμο" η νύφη κατέφθασε μέσα σε μια άσπρη Ρόλς-Ρόις. Οι σκηνές που εξελίχθηκαν είχαν ολίγον...Χόλιγουντ. Οι φωτογράφοι έπεσαν πάνω της με μανία, αλλά μάλλον θα έβγαλαν το "άχτι" τους αφού δεν κατάφεραν να απαθανατίσουν τη...Μαντόνα νύφη. Το ζεύγος αφού αγκαλιάστηκε και η νύφη ασπάστηκε με ένα φιλί το γαμπρό -είπαμε είναι μοντέρνο ζευγάρι- μπήκαν στο εσωτερικό του Ναού, "κλείνοντας" την πόρτα στις κάμερες. Ή καλύτερα τελείωσε η σύνδεση με...Κολωνάκι!