Χωρίζει η Κόρτνεϊ Κοξ

25.01.2001
"Επιδημία" διαζυγίων φαίνεται πως έχει πέσει στο Χόλιγουντ. Το ένα μετά το άλλο ζευγάρι "τρέχει' στους δικηγόρους ή τους συμβούλους γάμων. Τελευταίοι στη λίστα προστεθηκαν η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Ντέιβιντ Αρκετ.
"Επιδημία" διαζυγίων φαίνεται πως έχει πέσει στο Χόλιγουντ. Το ένα μετά το άλλο ζευγάρι "τρέχει' στους δικηγόρους ή τους συμβούλους γάμων. Τελευταίοι στη λίστα προστεθηκαν η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Ντέιβιντ Αρκετ. Η σταρ των "Friends" αν και 18 μήνες παντρεμένη, αντί να απολαμβάνει τα καλά ως νιόπαντρη, δήλωνε στους φίλους της πως η κατάσταση ανάμεσα σε αυτήν και τον Αρκέτ είχε φθάσει στο απροχώρητο και πως δεν άντεχε τους -επί καθημερινής βάσεως- καβγάδες.
Λέγεται πως αιτία για τους καβγάδες ήταν τα "νυχτοπερπατήματα" του συζύγου, ο οποίος πήγαινε σε διάφορα πάρτι και "ξεχνούσε" να επιστρέψει. Γενικά, όμως οι προτιμήσεις των δυο διέφεραν σα τη νύχτα με τη μέρα. Ο Αρκετ λάτρευε ότι μισούσε η Κοξ, π.χ. να βλέπει σπορ στην τηλεόραση, ενώ αυτή διαφωνούσε με τις επιθυμίες του. Χαρακτηριστικοί είναι οι ομηρικοί τους καβγάδες στο θέμα παιδί, καθώς η γλυκιά ηθοποιός δεν ήθελε να ακούει για μια πιθανή εγκυμοσύνη.
Φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν πως τα προβλήματα ήρθαν με το "καλημέρα". Οι δυό τους, όμως αρνούνταν να τα δουν, ενώ πήγαιναν συχνά σε σύμβουλο γάμου, μήπως και τους δώσει καποια λύση. Αυτή από ότι φαίνεται δεν ήρθε ποτέ κι έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν, τουλάχιστον προσωρινά. Η τελευταία τους εμφάνιση έγινε μια εβδομάδα πριν στην πρεμιέρα του "Snatch" κι όποιος ήξερε την κατάσταση μπορούσε εύκολα να καταλάβει γιατί τέτοια ψυχρότητα ανάμεσά τους.