"Δεν είμαι Σαϊεντολόγος"!

21.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο κρανίο τα έχει πάρει ο Γούιλ Σμιθ με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τελευταία και τον θέλουν να έχει μυηθεί στην Σαϊεντολογία αυτός και η σύζυγός του Τζέντα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο κρανίο τα έχει πάρει ο Γούιλ Σμιθ με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τελευταία και τον θέλουν να έχει μυηθεί στην Σαϊεντολογία αυτός και η σύζυγός του Τζέντα, λόγω της στενής τους φιλίας με τον αρχί -Σαϊεντολόγο, Τομ Κρουζ. Ο Σμιθ στην αρχή απέφευγε να σχολιάσει τα όσα γράφονταν, όμως μια, δύο, εκνευρίστηκε και είπε να πάρει θέση.

«Δεν είμαι Σαϊεντολόγος» λέει και ξαναλέει ο Γούιλ, ο οποίος τονίζει ότι είναι ένας καλός Χριστιανός και τίποτε άλλο. Μάλιστα, απορεί πως βγάζουν αυτά τα συμπεράσματα, επειδή κάνει παρέα με τον Κρουζ. «Αν έκανα παρέα με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ θα ήμουν Εβραίος; Κι αν έκανα παρέα με τον Μοχάμεντ Άλι θα ήμουν Μουσουλμάνος»; αναρωτιέται και δίκιο έχει. Μόνο που όλοι στο Χόλιγουντ γνωρίζουν την εμμονή του Τομ με την Σαϊεντολογία και ως γνωστόν... μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα! Κάπως έτσι την έπαθε και ο Σμιθ.