"Πάει" και η Μάνια Ντέλου

30.01.2001
Το νοικοκυριό τους ανοίγουν το ένα μετά το άλλο τα μοντέλα. Μετά την Εύη Βατίδου μια άλλη συνάδελφός της ακολούθησε την πεπατημένη οδό. Είναι η Μάνια Ντέλου,η οποία παντρεύτηκε σε δημαρχείο επαρχιακής πόλης μακριά από τα φλας και με τον δικό της...τρόπο.
Το νοικοκυριό τους ανοίγουν το ένα μετά το άλλο τα μοντέλα. Μετά την Εύη Βατίδου μια άλλη συνάδελφός της ακολούθησε την πεπατημένη οδό. Είναι η Μάνια Ντέλου, η οποία παντρεύτηκε σε δημαρχείο επαρχιακής πόλης μακριά από τα φλας και με τον δικό της...τρόπο.
Το ζευγάρι -που δεν στερείται δημοσιότητας- ξάφνιασε τους πάντες με το μυστικό γάμο, μια και περίμεναν πως θα έκαναν κάτι ανάλογο της φήμης τους. Η Ντέλου, όμως και ο Γρηγόρης Σαράντης πήραν τις οικογένειές τους και ελάχιστους καλούς φίλους και πήγαν στο δημαρχείο να πουν το "ναι".
Την παράσταση έκλεψε η νύφη, που δεν ήταν ακριβώς...νύφη. Σίγουρα μπερδευτήκατε, όμως το ντύσιμο της "ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 1993" - casual ρούχα και αθλητικά παπούτσια - θύμιζε περισσότερο θαμώνα καφέ στη Γλυφάδα, παρά κοπέλα που παντρεύεται. Οι νεόνυμφοι δεν πήγαν γαμήλιο ταξίδι, διότι δεν το είχαν ανάγκη. Άσε, δηλαδή, που έχει καταντήσει και "τρε μπανάλ". Το μήνα του μέλιτος τον περνούν στο σπίτι τους, καθώς έχει πολλά αξιοθέατα, χιονοδρομικά κέντρα και...υπέροχες παραλίες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ