"Meet the parents"

31.01.2001
Τις βαλίτσες τους για τη Νέα Υόρκη ετοιμάζουν η Γιάννα Νταρίλη και ο Βαγγέλης Παπαδάκος. Σκοπός του ταξιδιού είναι να γνωρίσει ο γαμπρός τα πεθερικά του και την πόλη που μεγάλωσε η αγαπημένη του.
Η τανία "Meet the parents" με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν είναι και η καλύτερη πρόταση -αυτόν τον καιρό- για τον Βαγγέλη Παπαδάκο, τον αρραβωνιαστικό της Γιάννα Νταρίλη. Ο λόγος είναι η υπόθεση της ταινίας, η οποία αναφέρεται σε έναν μέλλοντα γαμπρό που πάει στη Νέα Υόρκη να γνωρίσει τους γονείς της νύφης. Θα αναρωτιέσθε τη σχέση μπορεί να έχει με τον Έλληνα επιχειρηματία; Έχει και παραέχει, αφού το ζευγάρι ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Νέα Υόρκη.
Λίγο μετά τον αρραβώνα τους και πριν το γάμο τους, το καλοκαίρι, αποφάσισαν να κάνουν το υπερτλαντικό ταξίδι, προκειμένου ο γαμπρός να γνωρίσει τα πεθερικά του. Η αγωνία και το άγχος που τον έχουν καταλάβει είναι φυσιολογικά, αφού θέλει να κάνει καλή εντύπωση. Όχι, δηλαδή, ότι θα μετρήσει και πολύ, καθώς αν "θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να' χει ο πεθερός". Και τα παιδιά ως φαίνεται τα έχουν βρει.
Αφήστε που οι "Νταρίληδες" είναι απλοί εργαζόμενοι μετανάστες, ενώ -αναφορικά με την ταινία- ο πρωταγωνιστής εδώ δεν είναι ένας φτωχός νοσηλευτής, αλλά ένας πλούσιος επιχειρηματίας.