Η Αραβανή βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

02.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη μία διαβάζω ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «έκλεψε» την Ευαγγελία Αραβανή από τον Κώστα Φραγκολιά. Την άλλη ακούω ότι ο Γρηγόρης απειλεί με μηνύσεις όσους γράφουν αυτές τις «κακοήθειες».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη μία διαβάζω ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «έκλεψε» την Ευαγγελία Αραβανή από τον Κώστα Φραγκολιά. Την άλλη ακούω ότι ο Γρηγόρης απειλεί με μηνύσεις όσους γράφουν αυτές τις «κακοήθειες». Μετά διαβάζω κάπου άλλου ότι οι δύο παρουσιαστές του «Όμορφου κόσμου» έχουν πράγματι σχέση και για το λόγο αυτό θα αποχωρήσει από την εκπομπή η άλλη παρουσιάστρια, Χριστιάνα επειδή είχε σχέση με τον Γρηγόρη κι αυτός την παράτησε για την Ευαγγελία και δεν αντέχει πια να τους βλέπει μαζί. Τι; Μύλος; Ούτε στην «Τόλμη και Γοητεία» δεν γίνονταν αυτά.

Τύφλα να έχει η Μπρουκ Λόγκαν. Κι εκεί που πήγα να κάψω τον εγκέφαλο μου, από τις πληροφορίες και τα σενάρια, βγαίνει η Αραβανή και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Προσωπικά, μου αρκούν αυτά που είπε, διότι δεν μπορώ άλλο τόσο σκάνδαλο και μπέρδεμα. Η Ευαγγελία, λοιπόν, σε συνέντευξή της στο «ΟΚ» δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη. Έχουν καλή σχέση, την βοήθησε στο ξεκίνημά της, έχουν βγει κάποιες φορές μαζί με συνεργάτες τους, αλλά μέχρι εκεί.

Δεν τρέχει τίποτε παραπάνω μεταξύ τους. Όσο για τη σχέση της με τον Κώστα Φραγκολιά, αυτή οδεύει προς το τέλος της. «Είμαστε σε διάσταση» λέει και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, πρώτη φορά το ακούω για σχέση. Συνήθως, το άκουγα για γάμο, αλλά αυτοί ξέρουν καλύτερα. Μάλιστα, δήλωσε πως αυτή την περίοδο δεν είναι ερωτευμένη, αλλά θέλει κάποια στιγμή να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Μάλιστα.