Η Μενεγάκη ανήγγειλε το γάμο της

07.02.2001
Σε "πυρετό" προετοιμασίας για το γάμο της βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη. Η γλυκιά παρουσιάστρια θα παντρευτεί τον καλό της Γιάννη Λάτσιο την Άνοιξη στην Κηφισιά, όπως αναφέρει και η αναγγελία του γάμου της σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας.
Σε "πυρετό" προετοιμασίας για το γάμο της βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη. Η γλυκιά παρουσιάστρια θα παντρευτεί τον καλό της Γιάννη Λάτσιο την Άνοιξη στην Κηφισιά, όπως αναφέρει και η αναγγελία του γάμου της σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας. Μια κίνηση που εξέπληξε, καθώς θα περιμέναμε πως θα κρατούσαν το γάμο τους μακριά από τα φλας και το μέρος όπου θα γίνει η τελετή θα το πρόσεχαν σαν επτασφράγιστο μυστικό. Τελικά σε αντίθεση με άλλους διάσημους η ωραία Ελένη μας διέψευσε. Η ημερομηνία του γάμου δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, λέγεται όμως πως είναι επιλογή της Λίτσας Πατέρα.
Η κυρία του Πρωινού Καφέ εμπιστεύεται απόλυτα τη συνεργάτιδά της στην εκπομπή και πιστεύει στις όποιες προβλέψεις της. Έτσι, το "Λιτσάκι" αποκάλυψε στην "πελάτισσά" της τη μέρα που πρέπει να γίνει το μυστήριο, προκειμένου να πετύχει ο γάμος της. Ίσως όλα αυτά να ακούγονται κάπως παράξενα, ωστόσο είναι πραγματικά. Το ζευγάρι θα μείνει στην Κηφισιά, στο καινούργιο σπίτι - όνειρο της Ελένης, αν και ο κ. Λάτσιος έχει μετακομίσει τα πράγματά του πριν ακόμη αρραβωνιαστούν.
Φήμες θέλουν κουμπάρος τους να είναι ο Μίνως Κυριακού(;). Τίποτε, όμως δεν έχει εξακριβωθεί. Πάντως, ο Πρωινός Καφές, δεν θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη το Πάσχα, ως είθισται τα τελευταία χρόνια. Επίσημη δικαιολογία είναι το φορτωμένο πρόγραμμα της παρουσιάστριας. Γιατί άραγε;