Όσα απολαμβάνεις αν είσαι η αγαπημένη θεία

17.04.2016
Οι θείες απολαμβάνουν περισσότερα ακόμη και σε σχέση με τις μανούλες. Μάθε γιατί είσαι η Θεά του ανιψιού ή της ανιψιάς κι εκμεταλλεύσου το

Υπάρχουν τόσα υπέροχα πράγματα που απολαμβάνεις έχοντας ανίψια, με πρώτο και κύριο το γεγονός πως απολαμβάνεις το παιχνίδι και την αγάπη των παιδιών δίχως να έχεις τις ευθύνες και τα άγχη μιας μαμάς.

1. Διασκέδαση στο φουλ

Οι θείες, σε αντίθεση με τους γονείς δεν είναι βαρετές! Τα ανιψάκια μπορούν να διασκεδάσουν μαζί σου και να σε κάνουν να χαρείς και να ξεχαστείς, παίζοντας και γελώντας μέχρι τελικής πτώσης.

2. Είσαι η Θεά τους

Η έκφραση και μόνο των ανιψιών σου όταν τους παίρνεις δωράκια ή τους κάνεις τα χατίρια αρκεί για να σε κάνει να πετάξεις στα ουράνια.

3. Η ώρα του παιδιού

Παίζοντας μαζί τουε γίνεσαι κι εσύ πάλι παιδί. Τραμπολίνο, κούνιες και τραμπάλα, κρυφτό και κυνηγητό, όλα επιτρέπονται για χάρη των… παιδιών.

4. Το μπειμπισίτινγκ μπορεί να γίνει διασκεδαστικό

Επιτραπέζια, ταινίες, λιχουδιές και πολλές αγκαλιές είναι μερικοί λόγοι για να σε κάνουν να ζητάς στα αδέλφια σου να σε προτιμούν για μπειμπισίτινγκ κάθε φορά που δεν έχεις τα κέφια σου.

5. Κάνεις πρακτική

Τα ανίψια είναι μια καλή ευκαιρία πρακτικής αλλά και δοκιμασία που θα σου δείξει αν όντως είσαι έτοιμη για να γίνεις μανούλα.

6. Ευκαιρία για ξενάγηση

Αν είσαι λάτρης των μουσείων ή των παιδικών ταινιών και δεν σε ακολουθεί κανείς, τότε τα ανιψάκια είναι η κατάλληλη παρέα!

Από τη Δήμητρα Γκούντρα