5 έξυπνα δώρα για το babyshower!

21.02.2016
Αν έχεις πάει σε αρκετά babyshower μέχρι σήμερα γνωρίζεις πως τα κλασικά δωράκια είναι κουβερτούλες, ρουχαλάκια και παιχνίδια για το μωράκι.

Από τη Δήμητρα Γκούντρα

Τι μπορείς όμως να δωρίσεις στη μέλλουσα μαμά αν θέλεις να πρωτοτυπήσεις και ξεφύγεις από τα συνηθισμένα; Σου δίνουμε μερικές ιδέες για να διαλέξεις.

1. Ένα όμορφο λεύκωμα ή άλμπουμ

Πάρε ένα ωραίο λεύκωμα ή άλμπουμ φωτογραφιών όπου η μανούλα θα μπορεί να καταγράφει κάθε νέο "επίτευγμα" του μωρού της. Το πρώτο μπουσούλημα, το πρώτο δοντάκι, η πρώτη λεξούλα, όλα έχουν σημασία. Ξεκίνα το λεύκωμα με μια φωτογραφία από το babyshower και με ευχές για το μωρούλι.

2. Θήκη κινητού για καρότσι μωρού!

Ένα από τα πιο έξυπνα δώρα είναι αυτό το γκατζετάκι που σίγουρα θα λύσει τα χέρια της νέας μαμάς καθώς θα μπορεί να κάνει βόλτα χωρίς ν΄αγχώνεται για το πώς θ΄απαντήσεις στο κινητό! Είναι εύκολο στη χρήση αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να κουμπώσει στο βραχίονα του καροτσιού.

3. Μια οικογενειακή φωτογράφηση από επαγγελματία

Ένα έξυπνο δώρο που θα εκτιμήσει μια μέλλουσα μαμά είναι μια φωτογράφηση από επαγγελματία! Συννεοήσου με έναν επαγγελματία φωτογράφο και κάνε δώρο στη μέλλουσα μαμά ένα κουπόνι που θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της για οικογενειακές φωτογραφίες ανεπανάληπτες. Γλυκό δωράκι, σωστά;

4. Ένα μποτέ πάντα είναι ευπρόσδεκτο

Ρώτα όποια μανούλα θέλεις. Ένα μποτέ και μια περιποίηση είναι από τα πιο ευπρόσδεκτα και όμορφα δώρα. Κλείσε ραντεβού (μπορείς να το ζητήσεις σε μορφή δωροκάρτας) για κομμωτήριο, μασάζ, μανικιούρ πεντικιούρ ή ότι άλλο πιστεύεις πως λαχταράει η μέλλουσα μανούλα και κάνε της ένα όμορφο δώρο!

5. Βιβλία μουσικά & μη

Τα μωρά αγαπούν τα βιβλία, πριν ακόμη μάθει να διαβάζει. Οι εικόνες και τα χρώματα του κινούν το ενδιαφέρον κι εξάπτουν την περιέργεια ενώ τα βιβλία είναι δωράκια που σπάνια παίρνει μια μαμά. Διάλεξε βιβλία για μωρά με όμορφες εικόνες - γιατί όχι και ήχους και σώσε τη μέλλουσα μανούλα από περιττά έξοδα.