Βασιλική Τρουφάκου: Ο δημόσιος θηλασμός στη μέση του δρόμου στο Κουκάκι και η αποθέωση

16.06.2024
Βασιλική Τρουφάκου: Ο δημόσιος θηλασμός στη μέση του δρόμου στο Κουκάκι και η αποθέωση
Σχεδόν 20 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της η Τρουφάκου θηλάζει δημόσια στο κέντρο του Κουκακίου.

Ένα ισχυρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις στέλνει η Βασιλική Τρουφάκου που εδώ και περίπου 20 μέρες κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, τον γιο της.

Το μωρό της ήρθε στον κόσμο μόλις μία μέρα πριν από τα δικά της γενέθλια στις 26 Μαΐου γεμίζοντάς την με πρωτόγνωρα συναισθήματα και μεγάλη συγκίνηση.

«Χθες είχα τα γενέθλια μου. Και εδώ είναι εικόνες από τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου, του μωρού μου. Θέλω μόνο να πω πόσο ευγνώμων είμαι.

Και να ευχαριστήσω το μαιευτήριο και όλο το φανταστικό προσωπικό του, μα πιο πολύ απ’ όλους τον μαιευτήρα μου Αναστασιο Κωνσταντόπουλο - που σε όλη τη διαδρομή της εγκυμοσύνης μου, με όπλιζε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι, στις υποχρεώσεις, τις παραστάσεις, τα ταξίδια και τις πλείστες ανάγκες αυτών των εννέα μηνών υπενθυμίζοντας μου πως η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα, με όπλισε ηρεμία και αυτοπεποίθηση- και μαζί με την πολύπειρη μαία μου Μάρω Αρταβάνη με βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο τοκετός που κράτησε κάτι παραπάνω από 30 ώρες.

Που παρά την σχετική αντιξοότητα, τους πόνους και τις ώρες που φαίνονταν να μην έχουν τελειωμό, με οδήγησαν με ασφάλεια, ηρεμία, γνώση και αυτοπεποίθηση και με στήριξαν να υλοποιήσω την προσωπική επιθυμία μου για έναν φυσιολογικό τοκετό.

Τους ευχαριστώ ακόμα παραπάνω, λοιπόν, γιατί μου προσέφεραν τη δυνατότητα του φυσιολογικού τοκετού, μια δυνατότητα που πολλές γυναίκες στην χώρα μας, παρά την προσωπική τους επιθυμία, στερούνται. Εγώ και ο μικρός μου, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τις ευχές! Θα απαντήσουμε σε όλους. Έχω πλημμυρίσει αγάπη» έγραψε η ίδια δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το μαιευτήριο.

Και μόλις πριν λίγες μέρες με μια καινούργια φωτογραφία με ένα τεράστιο χαμόγελο η Βασιλική Τρουφάκου μας έδειξε τον εαυτό της να περπατάει βράδυ σε κεντρικό δρόμο στο Κουκάκι έχοντας στην αγκαλιά της το μωρό της που θηλάζει. Και φυσικά τα σχόλια ήταν αποθεωτικά όχι μόνο από τους απλούς followers αλλά και από τους ουκ ολίγους celebrities φίλους της που δεν σταμάτησαν να της γράφουν πόσο υπέροχη είναι η εικόνα αυτή.

VASSILIKI_TROUFAKOU_MWRO_KOYKAKI_2_0bd7c.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2024 - 13:21