Δες το πρόγραμμα διατροφής της Ελεονώρας Μελέτη

03.03.2013
Τον τελευταίο ένα χρόνο, η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη έχει φτιάξει ένα δυνατό σώμα που σε τίποτα δεν θυμίζει το κορμί που είχε η παρουσιάστρια πριν το Dancing with the stars.

Η παρουσιάστρια έχει χάσει αρκετό λίπος στην περιφέρεια, τα μπράτσα και την κοιλιά και το σώμα της είναι πλέον περισσότερο μυώδες, χάρη και στα θαλάσσια σπορ που κάνει, όπως είναι και το wind surfing.

Ο χορός είναι ακόμα μία αγαπημένη ασχολία της Μελέτη, η οποία μπορεί να καίει εκατοντάδες θερμίδες και να έχει την πολυτέλεια να καταναλώνει τα αγαπημένη της γλυκίσματα.

Ένα υγιεινό σνακ της Ελεονώρας είναι το φυστικοβούτυρο. Μιμήσου κι εσύ την συνήθεια της παρουσιάστρια και συνόδεψε τα λαχανικά σου, το τοστ, τα φρούτα (ιδανικά μπανάνα) με μια κουταλίτσα φυστικοβούτυρο.

Φυσικά, η Ελεονώρα, προσπαθεί να ακολουθεί και ένα σωστό διατροφικό πλάνο (παρόλο που δεν τα καταφέρνει με ακρίβεια). Η παρουσιάστρια, ανέβασε στο Twitter και κομμάτι του πλάνου της και εμείς μπορούμε να κλέψουμε κάποιες ιδέες.

Φυσικά, η Μελέτη έχει δηλώσει αρκετές φορές αντίθετη με δίαιτες εξπρές που δεν χαρίζουν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα στο σώμα.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα

Πρωινό: 1 μπάρα δημητριακών ή 2 φρυγανιές ολικής άλεσης με μέλι, εναλλακτικά Δημητριακά ολικής άλεσης (4 κουταλιές) και 1 ποτήρι γάλα 1,5% λιπαρά.

Ενδιάμεσο: φρούτο ή γιαούρτι ή τοστ με ψωμί ολικής άλεσης

Μεσημέρι: Φιλέτο κοτόπουλο χωρίς πέτσα ή 1-2 καλαμάκια κοτόπουλου και σαλάτα επιλογής (ωμά λαχανικά) ή Φασολάκια πράσινα ή αρακάς (βρασμένα με ντομάτα (1 φλ))και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ανθότυρο.

Φυσικά, ελπίζουμε να μας χαρίσει κάποια στιγμή η Ελεονώρα το υπόλοιπο πρόγραμμά της για να μπορούμε να το ακολουθήσουμε πιστά.