Ρόφημα αποτοξίνωσης & βιβλίο από τη Τζέσικα Άλμπα

28.03.2013
Στο σόου της Έλεν ντε Τζένερες εμφανίστηκε η ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα με σκοπό να προμοτάρει το νέο της βιβλίο διατροφής και ομορφιάς.

To βιβλίο της σέξι ηθοποιού ονομάζεται The Honest Life και καλύπτει κατηγορίες όπως η μαγειρική, η διατροφή, η ομορφιά, γονεϊκές συμβουλές, π[ου έχουν να κάνουν με έναν πιο οργανικό και πράσινο τρόπο ζωής.

Η ιδέα ξεκίνησε όταν η Τζέσικα ήταν έγκυος, όπου έψαξε περισσότερο τα πράσινα οικολογικά προϊόντα. Βλέποντας το κενό που υπάρχει στην αγορά, η Άλμπα δημιούργησε τη δική της εταιρία με οικολογικά προϊόντα που όντως κάνουν καλό στην υγεία.

Έπειτα, ακολούθησε το βιβλίο που βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις ΗΠΑ από την προηγούμενη εβδομάδα. Μέσα σε αυτό θα βρεις και το πράσινο αποτοξινωτικό ρόφημα, κατασκευές DIY, συνταγές καθώς και τα αγαπημένα πράσινα προϊόντα της Άλμπα.

Η Άλμπα δεν ασπάζεται τη χορτοφαγική διατροφή, απλά προσπαθεί να τρέφεται με τρόπο που δεν γεμίζει το σώμα της τοξίνες. Το επόμενο σχέδιό της είναι να δημιουργήσει τη δική της σειρά καλλυντικών με προϊόντα που δεν κάνουν κακό!

Τα υλικά για το ρόφημα: λάχανο, σέλινο, αγγούρι, τζίντζερ και μήλο!

Δες και το βίντεο με τον τρόπο παρασκευής!