Αυτό δεν σημαίνει πως όταν σε καλέσουν οι φίλοι σου για ένα ποτό θα πρέπει να αρνηθείς. Μπορείς να τους ακολουθήσεις δίχως να παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου.
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στα κοκτέιλ έχει να κάνει φυσικά με την ζάχαρη. Παρά τα όσα έχεις ακούσει, το ίδιο το αλκοόλ δεν έχει μεγάλες ποσότητες ζάχαρης καθώς έχει υποστεί ζύμωση. Το πρόβλημα δημιουργείται κυρίως όταν σε ένα ποτό υψηλής θερμιδικής αξίας, ρίχνουμε σιρόπι, χυμό φρούτων και τόνικ.
H συνέχεια στο itrofi.gr