Οι τομάτες θερμοκηπίου που βρίσκουμε στα μανάβικα όλον τον χρόνο δεν έχουν την ίδια μεστή γεύση, ενώ παράλληλα έρχονται στο πιάτο μας από πολύ μακριά, αφήνοντας τεράστιο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα.
Για να μπορέσουμε να απολαμβάνουμε την τομάτα όλον τον χρόνο και να πάρουμε τα θρεπτικά της στοιχεία χωρίς να κάνουμε γευστικούς συμβιβασμούς, θα πρέπει να προμηθευτούμε τομάτες βιολογικής καλλιέργειας σε αρκετή ποσότητα το καλοκαίρι, και να τις διατηρήσουμε, ώστε να τις καταναλώνουμε όποτε θέλουμε.
Η συνέχεια στο itrofi.gr