Βίσση-Βανδή: Το κοινό πιάτο που έχουν αποκλείσει από τη διατροφή τους και η γυμναστική που κάνουν!

11.09.2018
Βίσση-Βανδή: Το κοινό πιάτο που έχουν αποκλείσει από τη διατροφή τους και η γυμναστική που κάνουν!
Θυσίες και στερήσεις στο βωμό της δόξας...

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Όπως λέμε «Βουγιουκλάκη - Καρέζη» ή ακόμη και «Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός». Οι δύο κορυφαίες σταρ της χώρας μας, έφτασαν δικαίως στην κορυφή με κόπο και φυσικά με το τεράστιο ταλέντο τους. Κατάφεραν να απασχολούν τόσο με την προσωπική τους ζωή όσο και με την επαγγελματική, ενώ οι λέξεις «λάμψη» και «στυλ», έγιναν συνώνυμα των ονομάτων τους. Οι δύο κυρίες αποτελούν πρότυπα ομορφιάς για πολλές γυναίκες και τα κορμιά τους είναι άξια θαυμασμού, με τη μία να βρίσκεται στα 60+ και την άλλη μία ανάσα από τα 50 της χρόνια.

Βανδή και Βίσση εκτός από κοινές επιτυχημένες πορείες έχουν και ένα κοινό διατροφικό σημείο. Ποιο είναι αυτό; Έχουν αποκλείσει και οι δύο μια για πάντα τις τηγανιτές πατάτες από τη διατροφή τους.

Διαβάστε ακόμη: Καν'το όπως η Έλλη Στάη: Tο μυστικό της για τέλειο κορμί στα 60+ και το αγαπημένο της σνακ

Δέσποινα Βανδή:

H τραγουδίστρια μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό People ανέφερε δύο ακόμη φαγητά που έχει αποκλείσει από το διατροφικό της πλάνο:

«Εδώ και αρκετούς μήνες έχω κόψει το γάλα και το κόκκινο κρέας. Μάλιστα, το κόκκινο κρέας προσπαθώ να το περιορίζω και στη διατροφή των παιδιών. Χρησιμοποιώ διάφορα υγιεινά πράγματα στις συνταγές μου, που δεν τα καταλαβαίνουν γιατί τα κρύβω μέσα στο φαγητό, όπως φαγόπυρο, λιναρόσπορο. Θεωρώ ότι το χείριστο είδος φαγητού είναι το junk food. Είναι νόστιμο και μία στις τόσες δεν είναι κακό, αλλά ως τρόπος ζωής είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις».

Τρόπος εκγύμνασης της:

Η Δέσποινα που εκτός από τραγουδίστρια έγινε ηθοποιός και παρουσιάστρια, αγαπάει τη γυμναστική και είναι φανατική θαυμάστρια των πιο μοδάτων μεθόδων εκγύμνασης. Τρελαίνεται... για pilates και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα η «συμπάθεια» είναι αμοιβαία.

Η Δέσποινα επί το έργον:

Άννα Βίσση:

Η απόλυτη ελληνίδα Star ακολουθεί πρόγραμμα αυστηρής και παράλληλα υγιεινής διατροφή. Τρώει ελάχιστους υδατάνθρακες και στηρίζεται στα οργανικά υλικά. Δεν πίνει καθόλου αλκοόλ και δεν καπνίζει.

Τρόπος εγγύμνασης της:

Μπορεί να είναι 60+ έχει βρει όμως τον τρόπο να δείχνει 30 ετών. Η Άννα Βίσση λατρεύει τη γυμναστική με βαράκια και άλλα όργανα. Επιμένει στο έντονο πρόγραμμα σε χέρια και κοιλιά και μπορεί να βρεθεί στο γυμναστήριο ακόμη και πολύ αργά το βράδυ.

Η ίδια είχε δηλώσει μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη:

«Έχω παχύνει πέντε κιλά, αλλά… Παλιά εγώ να παχύνω πέντε κιλά ήταν έγκλημα! Το είχα δει ότι είμαι στρατιώτης. Βέβαια, σε κάποια φάση εισέπραξα πολλή αγάπη και πίστη από τις γυναίκες. Μου έλεγαν “είσαι το πρότυπό μας, βλέπουμε ότι μπορούμε μεγαλώνοντας να είμαστε αθλητικές, να έχουμε ωραίο σώμα, ωραίο δέρμα…”. Όμως νομίζω ότι υπερέβαλα. Ήμουν πραγματικά υπερβολική».

Η Άννα επί το έργον:

Γιώργος Μουλάς